Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyskata90

Zazdrość mojego męża

Polecane posty

Gość Pyskata90

Jestem mężatką od 2-uch lat i bardzo kochamy się z mężem ale On jest zbyt zazdrosny. Kiedy wracam z pracy i zasypiam wieczorem bez pieszczot to pyta czy przypadkiem nie mam kochanka, kiedy wyszłam z przyjaciółkami na babski wieczór na drugi dzień zrobił mi awanturę że za pózno wróciłam i pewnie ktoś mnie podrywał. A w pracy za pewne każdy koleś próbuje mnie zbajerować, a męża kumple jego zdaniem ślinią się na samą myśl o mnie. Czasami już nie mam sił. Proszę poradzcie co mogę zrobic aby zmienic jego zachowanie?

Gość gość
tylko rozwod,pogon kmiota.

Gość Pyskata90
Rada z******ta wręcz. Pytam poważnie i oczekuję poważnych odpowiedzi a skoro masz tak odpowiadać to nie udzielaj się w ogóle. Dzięki ;)

Gość gość
Teraz marudzisz ze jest zazdrosny,a za pare lat bedziesz narzekac ze stracil zainteresowanie.Takie jest zycie i tyle.

Gość Pyskata90
Obym nie musiała narzekać :)

Gość gość
to nie wynika z miłości do ciebie tylko z poczucia ze swojej małej wartości

Gość Pyskata90
Nie kiedy już były kłótnie .

Gość gość
jestem mężatką od siedmiu lat i u mnie jest prawie tak samo, teraz jak on coś sugeruje to po prostu olewam to, kiedyś zrobiłam taką scene że się rozpłakałam coś tam mówiłam o braku zaufania i jeżeli on mnie ciągle o coś takiego podejrzewa to lepiej żebyśmy się rozstali.

Gość Pyskata90
Myślisz że pomoże? No chociaż zaszkodzić raczej nie powinno. Spróbuję i dzięki ;)

Gość gość
ja bylam w zwiazku przez 3 lata z facetem tak samo zachowujacym sie jak Twoj, i zostawienie go bylo najlepsza rzecza co moglam zrobic bo powiem szczerze ze to meczace ciagle gadanie ze go zdradzam, ze sie spotykam z facetami (jak wychodzilam z kolezankami) wogole on wiedzial lepiej gdzie jestem i co robie wiem ze mi bylo latwiej go zostawic bo nie bylismy malzenstwem