Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksawery27

Czy ze mną coś nie tak

Polecane posty

Gość Ksawery27

Miałem fajną kobietę. Kocham ją, ale nie umiem być tak po prostu z kobietą. Owszem są wieczorki, seks u niej lub u mnie. Ładna, zawsze wesoła. Pozytywnie nastawiona do życia. Co ze mną jest ? Starałem się ograniczyć kontakt nie umiałem. Pragnę jej po prostu.

Gość Ksawery27
Nie che z nią mieszkać, nie che ślubu

Gość gość
to kup sobie chomika

Gość Ksawery27
Po co mi chomik. Boję się jednego, że zajdzie w ciąże

Gość gość
kto? chomik

Gość gość
nie kochasz jej tylko lubisz pobzykać bez zobowiązań. spoko, 90 procent kolesi tak ma, wszystko z tobą ok.

Gość Ksawery27
Ona się we mnie zakochała. Próbowaliśmy być razem. Zamieszkaliśmy u mnie, ale wprowadziła chaos w moje życie. Nagle brak czasu tylko dla siebie, brak życia. Owszem fajnie było się rano obudzić u jej boku, dawała mi niesamowitą energię. Ja już nie wiem czy ja się zakochałem ?

Gość Ksawery27
Wyprowadziła się ode mnie po pierwszej kłótni

Gość Pyskata90
Daj jej spokój żeby mogła ułożyć sobie życie z kolesiem normalnym. Albo bądz z nią jak na prawdziwego mężczyznę przystało i w razie potrzeby "udzwignij" ciażę w której być może już jest.

Gość gość
co chomik sie wyprowadzil?zalewasz stary

Gość Ksawery27
Jeśli będzie w ciąży to wezmę odpowiedzialność za dziecko, bo to też moje dziecko. Ale cholernie się tego boję

Gość Pyskata90
Nie dorosłeś do tego żeby żyć z kobietą i jesteś typem kobieciarza który robi co chce, gdzie chce i z kim chce. Prawda jest taka że boisz się prawdziwego życia z kimś kogo pokochasz.

Gość Pyskata90
Posiadanie rodziny, dzieci, żony a nawet teściowej nie jest takie złe. Wiadomo że są problemy i kłótnie w związku ale one zawsze będą. Nie masz nic do stracenia jeśli się z nią zwiążesz a tylko możesz zyskać prawdziwą bezinteresowną miłość i przyjaciółkę od serca.

Gość gość
pyskata ma racje

Gość Ksawery27
Jak ją widzę to chce mi się żyć. Ja nie wiem czy ja ją kocham czy coś mi odbiło czy, może to tylko szczeniackie zauroczenie. Dopiero po tym jak się wyprowadziła i uciela kontakt na ponad, miesiąc zobaczyłem jak moje życie jest bez niej głupie, nudne.

Gość gość
jestes chory na przyciaganie-odpychanie

Gość gość
z tego co piszewsz kochasz ja i skoncz filozofowac czy to milosc czy nie bo filozofia to nie jest twoja mocna strona :)

Gość gość
17.33 - "kto? chomik? "... matko jedyna, prawie padłam ze śmiechu..... Cudo!

Gość Ksawery27
Odwołała ostatnie spotkanie była chora-zatrucie tak mi powiedziała. Wymiotowala całą noc, poranek. Spytałem u niej, ale po tym usłyszałem tylko dziękuję i dostałem buziaka. Żadnej pozycji, żebyśmy znów zamieszkali razem, cokowiek

Gość Ksawery27
Co mnie zdziwiło siedziałem koło niej całą noc i mógłbym siedzieć tam koleją noc byle tylko było jej lepiej.

Gość gość
Zadłużyłeś sie po uszy i radzę Ci nie daj jej odejść bo drugiej takiej jak ona nie znajdziesz. Aha a tak na marginesie to czeka na Twój ruch, zaproponuj jej nie tylko wspólne mieszkanie ale i życie. Powodzenia :)

Gość Pyskata90 i gość
Łap ją nim uciekniesz

Gość Ksawery27
Tylko czy ja dam sobie radę ? Nie wyobrażam sobie siebie w robi męża, ojca... Czy będę wstanie z nią być.

Gość Pyskata90
Przełam się i zrób coś sensownego aby jej nie stracić!!!

Gość gość
skąd wiesz drugiej takiej nie znajdzie? ma 27 lat :O jak długo ją znasz? to dziwne jak ona jest to na twoich warunkach jest ci z nią dobrze, jak nie ma jej to ci źle, sam nie wiesz czego chcsz, chyba jestes typem 'ma być po mojemu'

Gość Ksawery27
Lubię imprezy, sobotnie chlanie w klubach. Czy ja sie nadaje do stałego związku... Raz nam już nie wyszło.

Gość Ksawery27
Zanamy się od 7 msc. Ona ma 26 lat. Oboje uparci. ona jest typem nie dostępnej. Chociaż dla mnie taka nie była.

Gość Ksawery27
W tym tygodniu spotkaliśmy się 2 razy poszliśmy do restauracji i to tyle. Kilku moich kumpli próbowalo ją zdobyć i tylko mi się udało.

Gość gość
co to jest niedostepny typ?napisz wiecej o jej charakterze i o swoim, miales wczesniej zwiazki albo ona i jak dlugo trwaly?