Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowkaaaaaaa

czy mialyscie tak przed porodem

Polecane posty

Gość gosciowkaaaaaaa

dziewczyny od 2 dni czescie sie zalatwiam,choc nie jest to jakies wielkie rozwilnienie,ale stolec jest luzniejszy niz zwykle i dzis juz odwiedizlam kibelek po raz 6. chodzi o to ,ze jak pojawi sie u mnie bol brzucha jak na miesiaczke (delikatny) to od razu czuje,ze musze isc do toalety i tam musze sie nameczyc zeby sie zalatwic,ale za kazdym razem skutecznie,luzny stolec ale zrobiony z wielkim wysilkiem. jestem w 39 tc, mam juz rozwarcie na ok 2 palce, skrocona szyjke macicy i glowke przyparta,tak sie zastanawiam czy to moze znaczyc,ze za chwile zacznie sie akcja porodowa?? brzuch mi od wczoraj twardnieje, bezbolesnie ale tylko na chwile i sie uspokoja... jak bylo u was. mialyscie tak przy twardnieniu brzuszka z wyproznianiem ??

Gość gosciowkaaaaaaa
.

Gość gosciowkaaaaaaa
.

Gość gość
czyli masz rozwarcie na 4 cm ,ja mam na poltora palca czyli 3 cm od kilku dni i tez rozwolnienie od kilku dni plus glowke mocno przyparta brzuch pobolewa czasami ,zero skurczy, wody sie nie sacza, czekam na jakis znak poczatek 38 tyg

Gość gość
tak i bardzo dobrze, nie będziesz musiała robić lewatywy. Gratuluje poród zbliża się wielkimi krokami :)

Gość gosciowkaaaaaaa
gosc z 19:14 czyli u ciebie tez tak bylo? na ile przed porodem ?

Gość gosciowkaaaaaaa
dziewczyny no prosze wypowiedzcie sie tylko,czy ktoras miala tak jak ja z tym wyporoznianiem i twardnieniem brzucha

Gość gość
biegunka to bardzo częsty symptom zbliżającego się porodu

Gość gosciowkaaaaaaa
wlasnie nie wiem czy to co mam mozna nazwac biegunka,skoro musze sie na serio troche nameczyc zanim ten luzny stolec ze mnie wyleci :(

Gość gosciowkaaaaaaa
:)

Gość gość
osobiście nie miałam ale leżała ze mną dziewczyna na patologi ciąży która też tak latała i na drugą dobę zaczął się poród, położne mówiły,że w ten sposób organizm sam się oczyszcza i przygotowuje do porodu.