Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roginson

dziwne uczucie w małym palcu

Polecane posty

Gość roginson

Witam. Mam dość nietypowy problem i nawet nie wiem jak to opisać. Chodzi o to że mały palec w prawej ręce mi "przeszkadza" nie jest to żaden ból żadne mrowienie czy coś podobnego. Nie wiem jak to nazwać, jak sprecyzować palec poprostu mi przeszkadza. Czuje ogromny dyskomfort w nim gdy tylko myśle o tym. Jeśli dłoń jest w bezruchu to też się tak dzieje. To wygląda jak jakaś podświadoma choroba, która jest tylko w mojej głowie. Myśląc o tym to się nasila i naprawdę trudno nie myśleć kiedy palec tak przeszkadza. Próbuję się zająć czymś, zaciskam pięści ale to tylko chwilowo pomaga. Jest to nie do wytrzymania aż nachodzi ochota zeby uciąć ten palec. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane a w internecie jest bardzo mało na ten temat bo nawet nie wiem pod jakim hasłem szukać. Czytałem gdzieś że to podobno z braku magnezu ale nie wiem. Proszę o jakąś rade :(

Gość gość
Ja widzialam kiedys reportaz,dziwne przypadki medyczne,czy cos tam..Byla podobna historia,ale facetowi przeszkadzala stopa.Meczyl sie z tym pare lat,mowil,ze czuje,jakby ta stopa byla nie jego,zawadzala mu.Pewnego dnia wzial pile i ucial..Masakra.Z tego co pamietam,podlozem byly problemy psychiczne.Nie byl swirem,ale cos tam w jego mozgownicy zle dzialalo,stopa stala sie obsesja..Idz do lekarza,opisz co czujesz,szukaj pomocy.

Gość gość
Też czuję coś takiego, tylko że w dwóch ostatnich palcach lewej stopy. Straszne uczucie, tez mam ochotę je sobie odciąć, a mam tak dopiero od trzech dni :(

Gość gość
Taj jakby czuję je mocniej od pozostałych, przeszkadzają mi