Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polactwo w UK

Filmik

Polecane posty

Gość gość
Ciesz się że ty się nie urodziłeś w tym miasteczku choć nic nie wiadomo ! Mieli okazję to wyjechali.

Gość gość
mala amelka pewno tez wyrosnie na taka sama k***wke jak jej matka szkoda slow

Gość gosciowka 1
taniec erotyczny to jeszcze nic, ale dac się wymacać polowie wsi za 200zl.....noz zesz kur....!!! ...ale ona się w tym spelnia. glupota niektórych lasek siega zenitu!

Gość gosciowka 1
ogladnijcie sobie "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym". tam tancza i daja się macac w dyskotece byle burakowi za 50zl gdyby nie takie panienki, takich rzeczy by nie było. lepiej już mieć sponsora!

Gość tez sie wychowalam na wsi
tez się wychowałam na wsi, tez się nie przelewalo, ale jakos nie zostałam ani pijaczka cpunka ani prostytutka. za to rodzice mnie zmotywowali do nauki, skonczylam 1 studia, teraz jestem w uk i niedługo koncze następne. I niech nikt mi nie mowi, ze to wina, ze urodzili się na wsi. po prostu lenistwo i tyle......bo po co się uczyc, po co cokolwiek....lepiej się piwka napic....zenada a te podstarzale zule, to obraz tych młodych zulikow w przyszłości. i marzy się jednemu z drugim rodzina, zona, dzieci....szok. lepiej niech się nie rozmnazaja takie odpady społeczne. teraz w uk to samo. tylko pija i pija, zero ambicji.... mam nadzieje ze jak przyjadą rumuni i bulgarzy to ich wygryza i będą musiaeli wracac do PL, bo wstyd i hanba takich meneli tu oglada i przyznać się, ze z tego samego kraju jestem

Gość gość
Tez pochodze ze wsi, ale u nas na wsi w zyciu takich cudow nie widzialam jak w tym wideo. Boze.... To jakis hardcore jest. U nas w domu nigdy nie bylo alkoholu, ale fakt, niektorzy sasiedzi pili i pija do dzisiaj, to jednak nikt nie wyprawial takich rzeczy na dyskotekach. A ta nastolatka tanczaca na golasa na wiejskich potupankach to jakas totalna zalamka. Jestem zszokowana jej postawa i postawa jej matki, ktora sie na to godzi! Zal mi dziecka, bo nie bedzie mialo zadnego autorytetu. Najsmieszniejsze jest w ogole to, ze ona nazywa siebie "tancerka erotyczna", kiedy jej tanie wypinanie d**y nie ma ic z tancem erotycznym wspolnego, bo w lepszych klubach tancerki erotyczne nie maja prawa byc dotkniete przez zadnego faceta. Zal, zal i jeszcze raz zal

Gość goscoo10
wies tańczy i piszczy

Gość gość
ogladnijcie sobie "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym". tam tancza i daja się macac w dyskotece byle burakowi za 50zl gdyby nie takie panienki, takich rzeczy by nie było. lepiej już mieć sponsora! Pewnie, że lepiej mieć sponsora lub robić to dyskretnie.

Gość gość
tez się wychowałam na wsi, tez się nie przelewalo, ale jakos nie zostałam ani pijaczka cpunka ani prostytutka. za to rodzice mnie zmotywowali do nauki, skonczylam 1 studia, teraz jestem w uk i niedługo koncze następne. I niech nikt mi nie mowi, ze to wina, ze urodzili się na wsi. po prostu lenistwo i tyle......bo po co się uczyc, po co cokolwiek....lepiej się piwka napic....zenada Mialaś szczęście, ludzi biedniejszych, ze wsi, ciągnie się w dół, bo niby jak mogą coś osiągnąć. Smutne lecz prawdziwe.

Gość gosciowka1
o ile się orientuje biblioteki sa za darmo i tam sobie można książki wyporzyczyc....ale jak się leniom nie chce to lepiej jeczec ze przez biede itd

Gość gość
Polactwo