Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowellask67

jak mozna zachodzic w ciaze nie majac pracy

Polecane posty

Gość gość
my zanim zaczęliśmy starania ustaliliśmy pewne wymogi: - własne mieszkanie(wynajmowaliśmy, a mieszkania kątem u rodziców/teściów nie zasmakowałam i nie wyobrażam sobie tego) - stabilna praca - ukończona nauka Jak miałam 23 lata wzięliśmy kredyt na mieszkanie, powoli remontowaliśmy. Zaczęliśmy starania jak miałam niecałe 24 lata i urodzę jak będę miała niecałe 26 lat... Myślę, że to odpowiedni wiek i odpowiednie warunki a nie rozmnażanie się bez warunków "bo się kochają"...

Gość gość
Ps jestem w ciąży bronię sie w lutym inzynierka . Mam pracę na czas określony na 2 lata i ciesze się że jestem w ciąży mój partner ma stałą państwową pracę. Nie potrafię zrozumieć jak można powiedzieć że gardzi się matkami które w momecie zajścia w ciążę nie mają pracy ? Mogą ją dostać później nigdy nie wiemy jak życie się potoczy. Ktoś teraz ma prace a za rok może jej nie mieć.

Gość gość
moja interpretacja tej pani która się tu tak żołądkuje na każdym temacie obraża i syczy wiadomo chyba o kim mowa 7 ; 59 moim zdaniem jesteś poczęta na skutek stosunku przerywanego sory ale musiałam to napisać bo bawią mnie te twoje misyjne wypociny teraz ty.....

Gość gość
Jak można?? NORMLANIE> ja tez po studiach myslalam ze znajde prace i za 3-4 lata zajde w ciaze, bede pracowac do porodu i po 6 po mcach porodzie do pracy wroce. OD ukończenia studiów minelo 5 lat. 30 urodziny w grudniu, mąż ma lat 36. I staramy sie o dziecko mimo iz nie pracuje. Mąż zarabia około ponad 7tys na ręke wiec na co mamy czekac? az bedizemy mieli ponad 40 lat>? Tu jest Polska i niestety nieczesto sie zdarza ze kobieta bez doswiadczenia i znajomosci znajdzie prace. A do pracy za najznizsza krajową nie pojde bo mąż powiedzial ze mam sie nie upadlać za 1500 zł siedzac w pampersie na kasie jesli on zarabia wystarczajaco zeby nas utrzymac (a na dodatek oszczedzamy na budowe domu)

Gość gość
przy najnizszej te slabo widdze

Gość gość
autorko, słownika używaj jeżeli masz problem z ortografią :)