Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bibek11

Prezent dla dziewczyny pod choinkę

Polecane posty

Gość karmmmel
kobieta bardziej będzie zadowolona z kolczyków lub bransoletki, sama wiem to po sobie ;-) Dużo ciekawych wzorów z kamienii szlachetnych można znaleźć w tym sklepie http://www.jubilea.pl/ a co ważne ceny są bardzo przystępne, więc można zaszaleć :)

Gość gość
nie prawda, ja np. bym sie ucieszyla z zegarka.. duzo bardziej wole zegarek bo kolczykow i bransoletek nie nosze

Gość Martynina
Ja bym spróbowała na sklepach typu www.swiatpozytywek.pl Mają tam sporo fajnych rzeczy. Błyskotki i nietypowe prezenty jak najbardziej wskazane. ;) Próbuj i szuka! :)

Gość gość
A mnie rozwalają takie pytania. Dziewczynę poznałeś dopiero wczoraj czy jak? Nie słuchasz co się jej podoba a teraz nagle na publicznym forum pytasz o rady? A co, jeżeli lubi narzędzia pneumatyczne? Może ma jakieś hobby i przydałby się jej jakiś przyrząd, może nie lubi biżuterii albo ma specyficzne poglądy co do jej wyglądu? Może byle "złomem" się nie zadowoli? Weź się chłopie wysil. Kuźwa! Jak ja nieznoszę takich typów co NIC, kompletnie NIC nie wiedzą o najbliższych im osobach. Weź kup oklepaną bombonierkę. Co za d u p a .