Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie ubrac na uroczysty obiad rodzinny w restauracji

Polecane posty

Gość gość
Jak masz krzywe kończyny dolne to lepiej łaź w obszernych spodniach. Często widuje takie pokemony z kulasami w 'iksy', więc mam niezłą polewę.

Gość gość
dziewcze chcialby miec figure jak ja. wiec nie fikaj,

Gość gość
Jasne, krzywa mordka i koślawusy oraz brak klasy, ehe, moje marzenie.

Gość gość
gdybym gdzies czesto bywala to napewno mialabym ciuchy na takie okazje. a ze nigdzie nie bywam poprostu nie mam.

Gość gość
No bo byle tłumoków nie ciąga się do eleganckich miejsc, przecież to wstyd z taka się pokazywać publicznie.

Gość zawsze mnie dziwi jak ktos
pisze, że nie ma nic eleganckiego na wyjście. Ok nie lubisz sukienek, nie wychodzisz do ludzi, ale zawsze się trafią a to urodizny babci, a to roczek siostrzeńca, czy jakiś pogrzeb. Każda z nas minimum raz w roku ma taką sytuację. I każdy powinien miec czy to spodnie czy kieckę i jakaś bluzkę na takie zdarzenia. A także buty - niekoniecznie na obcasie, Jak ktoś napisał idx w spodniach i białej koszulowej bluzce. Kup zwykłe płaskie kozaki i będzie ładnie. Na marginesie każde zimowe buty są eleganckie poza workerami czy trepami. Więc w czym tu problem? Pytasz jakie spodnie? Jakby to był wielka styizacja wciagnac spodnie i koszule;/

Gość gość
juz nie robcie jaj, my czesto jezdzimy do restauracji i widze jak ludzie sa ubrani. restrauracja to nie kosciol,ze trzeba sie pokazac, bo sasiedzi zobacza co do tematu.... ja i znajomi ubieramy sie normalnie, tzn. jeansy jak najbardziej,bluzka , zakiet rzadko kto jest na elegancko ubrany, chyba,ze babki kolo 50-tki:D i dodam,ze to bardzo prestizowa restauracja nie jakas speluna,

Gość gość
Każda z nas minimum raz w roku ma taką sytuację. I każdy powinien miec czy to spodnie czy kieckę i ja x x ale to jestes jebnieta:D ja od 8 lat nie mialam pogrzebu ani a od 4 alt zadne dziecko sie nie urodziło, ani zadnych wesel wiec nie pisz glupt kretynko

Gość gość
jak masz taki problem to na bank jestes ze wsi i w zyciu nie bylas w restauracji:D normalnie sie ubierz, jak wiekszosc ludzi

Gość gość
weż s********j z tym linkiem, jutro mam obiad a ty głupia pało chcesz bym przez net zamawiala, idiotka:D

Gość gość
ubierz co chcesz i nie zawracaj d**y, bo i tak jesteś najmądrzejsza.

Gość gość
jak nie masz nic madrego do napisania to spadaj stąd

Gość gość
ja ubrałabym sukienkę, żakiet i kozaki na obcasie. Dla mnie byłaby to okazja żeby się ładnie ubrać i kupić sobie nową sukienkę. Pracuję z dziećmi i na co dzień ubieram się tak aby było mi wygodnie, uwielbiam takie wyjścia na uroczystości, do teatru, do restauracji itd. Czasami zamawiam sobie czesanie np na uroczystość wigilijną w pracy. Jeśli zależało ci aby wyglądać ładnie, trzeba było zainteresować się tym wcześniej a nie dzień przed, na pewno wczoraj nie dostałaś zaproszenia.

Gość gość
Jeszcze jedna rzecz do osoby mającej duży tyłek bardziej pasują sukienki niż spodnie, wielka dupa w przylegających spodniach, nie ma nic gorszego.

Gość zawsze mnie dziwi jak ktos
cóż za poziom wypowiedzi. Od 8 lat nie byłaś na żadnym oficjalnym obiedzie? Czyli przez 8 lat nikt nie zaprosił Ciebie na żadną rodzinną okazję? (imieniny, urodziny, chrzciny, pogrzeby, nie mówię o takiej fajnej randce z mężem/chłopakiem - W takim razie gratuluje życia:) Nie mówimy tu o zwykłym wypadzie do restauracji, ale o uroczystym obiedzie w rodiznnym gronie. Oczywiście, że nikt nie wymaga żeby przyjść w sukni balowej;] Ale na pewno każdy dołoży pewnych starań do swojego wyglądu.

Gość autorkaa teamtatuuuuuuuuu
nie mam wielkiej d**y tylko szczuply tylko ze jest wypukly. ostatnie wyjscie mialam 4 lata temy na slub siostry.wieksza impreza. z tej okazji kupilam sobie sukienke i obcasy. ale to bylo lato. a zima nie lubie nosic sukienek.

a impreza jest dopiero w polowie stycznia.

u mnie w rodzinie nic sie nie dzieje. zadne imprezy, spotkania. takze nie mam gdzie chodzic. a jak cos jest to nie jestem zapraszana.

Gość gość
Kup sobie jakies eleganckie dopasowane spodnie, najlepiej czarne do tego moze byc bluzka koszulowa i jakis elegancki sweterek. Do tego jakies ladne botki. Po swietach beda przeceny wiec duzo nie wydasz.

u mnie w miescie nic nie kupie. nie ma takich sklepow. pamietam jak kupowalam wyprawke dla corki w reserved kids, c@a dla corki. sliczne rzeczy za grosze. ale musialam jechac p[onad 100km do innego miasta na zakupy.

Gość gość
nagolasa.Napewno sie wujkowi spodobasz :p

jesli bym czesto gdzies chodzila to napewno mialabym jakis ciuchy na takie okazje.

Gość gość
nie ubierasz się elegancko chociażby w święta, czy na swoje urodziny, imieniny? Nie masz w pracy uroczystości? Nawet sprzątaczki mają w pracy jakieś świąteczne kawki. Nie masz rodziców, rodzeństwa, znajomych które zaprosiłoby cię na Wigilię czy chociażby na Andrzejki? Jeśli nie lubisz sukienek a masz eleganckie spodnie, to kup ładną koszulę np kemową, capucino, może być satynowa do tego broszka czy chustka, eleganckie buty fryzura i już

na swieta zwykle spodnie i tyle.

imeniny czy urodziny dzien jak codzien.

Gość gość
W ostateczności załóż czarne spodnie jakąś ładną elegancką bluzkę i żakiet do tego

Gość gość
Spodnie na kant czarne lub granatowe do tego bluzka koszulowa lub gładki sweterek, a latem bluzka na krótki rękaw lub koszula i sweterek na to lub żakiet.

Gość gość
Mogą być to dopasowane granatowe jensy bez zadnych przetarc i dziur i do tego jakiś ładny sweterek lub bluzka koszulowa ze sweterkiem na to lub żakietem.