Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ishani

Spotykam sie z dwoma facetami na raz

Polecane posty

Gość ishani

Mam problem z facetem a raczej tak jak w temacie z dwoma, otóż kiedy mój były( nazwijmy go M) wyjechał do Niemiec poznałam mojego obecnego chłopaka (nazwijmy go K) Z panem K jestem od roku ale widujemy sie rzadko bo dzieli nas dosć duza odległosc ale mamy codzienny kontakt przez telefon czy internet, wszystko układało sie świetnie, planowalismy wspólny wyjazd żeby zamieszkać razem, ogólnie rzecz biorąc było dobrze ale do momentu powrotu pana M. Myslałam ze już dawno o nim zapomniałam i nigdy go nie spotkam, Ale kiedy wrócił natknełąm sie na niego przypadkiem w sklepie, spojrzelismy na siebie i powiedzielismy sobie tylko zwykłe "czesc". Od chwili kiedy go ujrzałam nie mogłam przestać myśleć o nim, po dwóch tygodniach napisałam do niego, poprosiłam o spotkanie. Pan M sie oczywiscie bardzo chętnie sie zgodził jednak nie miał zbyt dużo czasu ponieważ tego samego dnia wieczorem miał wrócic do Niemiec. Poszlismy na kawe wspominalismy stare, dobre czasy, jednak w pewnym momencie cos we mnie pękło popłakałam sie jak dziecko i wyznałam mu że ciągle go kocham, on powiedział ze czuje to samo. Rozmawialismy potem jeszcze chwile bo M musiał już iść, obiecal ze przemyśli wszystko i da mi znac czy wróci do Polski dla mnie. Pozostaje jednak problem numer 1 a mianowicie pan K który oczywiście o niczym nie ma pojęcia. Nie wiem co mam robić, z jednej strony chciałabym być z K bo jest naprawde cudownym człowiekim ale z drugiej strony czuje ze ciągle kocham M...

Gość gość
jesli ja bym taka sytuacje miala to na pierwsze miejsce bym postawila tego ktoremu matka natura wiekszego dala i lepiej mi dogadza, a w zapasie trzymala bym tego drugiego nich by pracowal jak niema tego lepszego ile moze