Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinkanowa95

Problemy z chłopakiem

Polecane posty

Gość Karolinkanowa95

Witam was dziewczyny, mam problem z chłopakiem, nie mam się komu wygadać więc chciałabym byście mi coś poradziły. Jestem z moich chłopakiem od 2 lat z przerwami, poznaliśmy się podczas ferii zimowych,z przerwami bo szybko zaczęliśmy ze sobą chodzić ale w miedzy czasie on mnie zdradzil kilka razy i dawal wielka nadzieje na powrot do zwiazku. Obecnie mam z nim problem taki ze wiadomo mamy juz po 18 lat a ja sie go pytam za kazdym razem czy moge isc na dyskoteke, on sie obraza, to jest zwykla impreza gdzie mozna potanczyc, a on nie lubi tanczyc, i w tym czasie kiedy ja sie bawie on spotyka sie z mlodsza od siebei kolezanka, z ktora kiedys krecił, denerwuje mnie to, jak mam to rozwiązać,bo każde moje planowane wyjscie z kolezankami konczy sie awantura i placzem. Karolina

Gość gość
karolina skojcz z nim jak najszybiej mnie jak by tak chlopak zrobil to bym go tak w jaja kopla ze by w podskoku spiepszal odemnie tam gdzie pieprz rosnie

Gość gość
Jakiś czas temu rozstałem się z dziewczyną, a raczej ona zostawiła mnie. Jak twierdziła "wypaliło się". Byliśmy ze sobą 3.5 roku Dla mnie było to zaskoczenie, ja wciąż kochałem. Pierwsze dzień minął bez emocji, jakby jeszcze nie docierało. Następne dni próbowałem udawać twardego choć dużo myślałem to uznałem, że tak powinno już być. Chodziłem na imprezy, na piwo, miałem czym się zając ale nie 24h na dobę, w wolnych chwilach nie mogłem powstrzymać się od myślenia. Czułem ze nie daję rady. Zamowilem na nią rytuał ze strony http://urokmilosny24.pl i czekalem na jej powrót. I ten powrót nastąpił po jakichś 2 miesiącach. Znowu jest mi ze mną super.

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.

Gość gość
Polecam Harrego z Tybetu, tak cię wygrzmoci że na tego ciuła już nie spojrzysz