Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niedobra_mama

Seronil w ciąży można czy nie

Polecane posty

Gość niedobra_mama

Witajcie, zastanawiam się czy można brać seronil (fluoksetyna) w ciąży? Jestem w 11 tygodniu, od paru lat lecze się na bulimie. Od kiedy jestem w ciąży panowałam nad tym, ani razu nie dopuściłam do tego aby się objeść. Odstawiłam lek. Dopiero niedawno zaczął się istny horror. Jest 10000 razy gorzej niż przed ciążą. Nie wiem do czego to porównać, jak to nazwać. Czuję się fatalnie, nic nie jem i ciągle wymiotuje. Mam straszne lęki, nie śpie w nocy, boję się dosłownie wszystkiego. Wiem, że to głupie, ale boję się, że przytyje, że już nigdy nie będzie jak dawniej. Ciągle wyje po kątach i na nic nie mam siły. Potrafie leżeć w łóżku przez tydzień, nic nie jeść, nie pić i nawet się nie myć. Przez to właśnie trafiłam do szpitala mocno odwodniona i prawie poroniłam. Czuje, że dla dobra dziecka lepiej byłoby brać ten lek, ale wizyte mam dopiero za miesiąc. Może któraś z Was miała taki sam problem ?? Nie wiem już co mam robić żeby było dobrze, martwie się o moje dziecko, ale to wszystko jakby działo się po za mną. Nie mam wpływu na swoje emocje. Przepraszam za chaotycznty post, ale jestem załamana.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować