Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Proszę o szczerą odpowiedź. Gdzieś wyczytałam, że nudzą Was rozmowy z kobietami. Że się do nich zmuszacie tylko z jednego powodu. Jak to tak naprawdę jest- lubicie rozmawiać z kobietami, czy te rozmowy Was śmiertelnie nudzą?

Gość kobieta kobieta kobieta
dobre pytanie, też mnie to zastanawia jak facet gada ze mną o moim psie przez godzię

Gość gość
Faceci nie bać się! Pisać! Każdą szczerość docenię.

Gość gość
Swoją drogą wymowna ta cisza..

Gość gość
a tu sa jacys mezczyzni?

Gość gość
Zazwyczaj tak. I teraz też powinni być. Nie wierzę, że nie ma żadnego.

Gość gość
Dałam też na ogólny. Jak nie pomoże dam na ero! Jeśli i tam nie będzie męskiego odzewu. Uznam, że to prawda.

Gość gość
Na prawdę zależy od kobiety, ogólnie powiem że nie ale. Facet z facetem się lepiej dogada. Po drugie sorry że napiszę tak ale kobiety wydają mi się mniej rozeznane w niektórych - ważnych dla facetów tematach, również śmieją się z jakiś głupot jak idiotki, rzadko kiedy mają swoje osobne zdanie, często też nie są do końca szczere w tym co mówią. Takie jest moje ogólne spostrzeżenie. Z drugiej strony jest wiele kobiet które nie mają ww. cech, ba nawet są mądrzejsze od wielu z nas i z takimi się fajnie rozmawia.

Gość gość
Dziękuję Ci za szczerą, przemyślaną odpowiedź.:) Chętnie przeczytam każdą szczerą, męską opinię. Opinia kazdego faceta jest dla mnie ciekawa. Nie istotne ile ma lat, czy jest prawiczkiem, żonatym, czy playboyem. Każda, męska opinia się tak samo liczy liczy. Byle by była szczera (ani przymilna, ani zośliwa). Ma wypływac z głębi serca i przekonań.

Gość gość
I też ciekawe zagadnienie poruszyłeś. Bo mówi się, że faceci lubią czuc się mądrzejsi. Rozśmieszać kobiety. Więc jak to jest- własne zdanie, czy chichot i podziw?

Gość gość
Jeszcze dopiszę że ogólnie kontakt z wami jest przyjemny, nawet ten słowny :) Często jesteśmy ciekawi waszego zdania, choćby z faktu że jesteście inne i inaczej myślicie. Ale jak dziewczyna 15 min gada o swoim milusim kotku no to sorry ale wyobraź sobie co facet musi czuć, nawet jak lubi koty i ma swojego to są pewne granice. Fajnie jest jak by dziewczyna sama wypytuje o różne rzeczy, ma jako taki pogląd na podstawowe rzeczy tego świata i jeszcze lepiej zna się chociaż na jeden rzeczy którą lubią faceci (lub konkretny facet) gry, sprzęt, samochody, filmy, muzyka cokolwiek :) Przypuszczam że kontrast jest taki sam jak dziewczyna rozmawia z mężczyzną - te same wady i zalety tylko w drugą stronę.

Gość gość
Trzeba znaleźć granicę :) Nie mówię że bycie wesołą to coś złego ale śmianie się z niektórych tak banalnych rzeczy jest irytujące. Lubimy się czuć mądrzejsi, inteligentni - na pewno ale to nie znaczy że osoba z którą rozmawiamy ma być głupia

Gość gość
Bardzo fajnie piszesz. Podoba mi się, bo czuję, ze jesteś ze mną szczery.

Gość gość
I chyba lubicie komplementy, co?:P

Gość gość
Chyba każdy lubi. Tylko my chyba ich aż tak nie potrzebujemy jak wy ?

Gość gość
Tzn. nie lubię komplemenciarzy pochlebców. Komplement musi być szczery i bezinteresowny.

Gość gość
Ja słyszałem że liczą się dla was tylko te komplementy od konkretnych osób - np. od chłopaka który wam się podoba. A reszta jest mało ważna.

Gość gość
To kłamstwo:D

Gość gość
To prawda, rozmowa z wami jest nudna bo jesteście głupie, na szczęście wiemy że nie jest ważne o czym z wami rozmawiać tylko jak, robimy to tylko po to żebyście zdjęły majtki i rozłożyły nogi :-O

Gość zwykłygość
Ja tam wolę rozmawiać z kobietami, ale zależy z którymi. hehe całymi nocami dosłownie czasem :) I na pewno zero nudy :) Tylko najgorsze, albo najlepsze jest to, ze zbliżamy się do siebie i z przyjaźni zaraz robi się coś więcej i w tedy trochę się to psuje, tak mam. Jeśli nie widzę jej jako partnerki przyszłej. W ten sposób można znaleźć partnerkę na dłużej. Przecież kiedy dobrze sie rozmawia to bardzo dużo. I coś może z tego być :) Z facetami o czym ? Samochody, hobby, praca, kobiety itd. Wolę o tym z kobietami. Znam to doskonale i mam to, po co mam to opowiadać jakiemuś durnemu samcowi. Mam swój świat...kobiety są znacznie ciekawsze i One są ciekawe mnie, w o wiele fajniejszy sposób. Tylko zależy które, przy niektórych wychodzę na nieciekawego zamknietego gośćia i nawet pozwalam w tedy, żeby taki mój obraz jej został...bo to nie to. A przy innych czuję się świetnie, zupełnie inna kadka. Musi trafić swój na swego :) Teraz poznałem fajną dziewczynę i nie mogę się doczekać kiedy sie spotkamy, pewnie zagadamy sie na śmierć :) Jedno mam sprawdzone...na pewno nie dogaduje się z egoistkami, wyrachowanymi, manipulantkami; wyczuję na kilometr :) mało empatycznymi i które są mało kobiece przez to, że mają w sobie dużo pierwiastka męskiego, Mimo, że potrafią być ładne. Musi być bardzo kobieca, w wyglądzie i myśleniu :) I nie chodzi mi o seks, seks już jest w rozmowie, samo przebywanie w towarzystwie fajnej kobiety, jest jak dla mnie mocno erotyczne i nie wykluczam, że może do czegoś więcej dojść :)