Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbychu_Łajdak

różny wygląd strefy erogennej u dziewczyn

Polecane posty

Gość Zbychu_Łajdak

Witam, mam 19 lat, jestem studentem socjologii, interesuję się głównie teoretyczną stroną antopologicznych procesów poznawczych u homo sapiens z punktu widzenia sublimacyjno-kulturowego. Poza tym moja wielka pasja to matematyka oraz fizyka. Ale nie będę tutaj opowiadał tyle o sobie. Przechodzę do kluczowej sprawy. Mam dziewczynę, i nadchodzi czas na seks, ale jednak od dawna jedna rzecz nie daje mi spokoju. Od zawsze byłem fascynatem filmów p***ograficznych i galerii erotycznych. One były dla mnie całym życiem erotycznym przez gimnazjum i liceum (zdałem LO z wyróżnieniem, nie chwaląc się, wygrałem też cztery konkursy ogólnokrajowe - fizyka, chemia, antropologia, geografia). No dobra. Wracam do opowieści. Moja słaba strona to anatomia, i o ile jeszcze ze swoją to mam trochę z doświadczenia to już kiepsko u tej płci żeńskiej. I tak jedna rzecz nie daje mi spokoju. Zaobserwowałem dość dziwną zbierzność jeśli idzie o wygląd jak by to powiedzieć - c***** to słowo to chyba nie wulgaryzm. Bo na ogół w galeriach zdjęć ero i filmach p***o c**ki dziwczyn są takie zwyczajne, naturalne, w kształcie kreski, tak to ujme. Ale czasami są takie jakieś rozbebłane, dziwnie jak gdyby zużyte, powywalane, każdy chyba wie o co mi chodzi. Moje pytanie - od czego to zależy? To jest tak, że młode dziewczyny mają c**ki kreski, wąskie, "ciasne", a gdy się starzeją, i dużo uprawiają seksu, to się z czasem zużywają i robią takie rozbebłane, powyginane? Czy to raczej loteria, każda inaczej. Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Udziel się w moim temacie ''Pytanie do mężczyzn'' to może Ci odpowiem.:)

Gość gość
To teraz ja będę szczera. Nie zależy to od wieku, czy tzw. przebiegu. Ja mam ,,rozmemłaną''(cóż za słowo??:O:P) i mialam taką nawet, gdy byłam dziewicą. Aktorki p***o często poddawane są kosmetyce warg sromowych, podobnie jak często mają sztuczne piersi. Przeciętne, dorosłe kobiety bardzo różnie.

Gość gość
Często te wargi trochę wystają, ale schowane na pewno też się zdarzają.

Gość gość
Do >gość z numerem jeden<. Musisz f-i-u-c-i-e wyzywać człowieka tylko dlatego, że jest mądrzejszy od ciebie i zadał ciekawe pytanie. Jeśli masz problemy ze sobą, to polecam wizytę u lekarza.