Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie takie wspomnienia ze myslac o nich czujecie bol i wstyd zazenowanie smutek

Polecane posty

Gość gość

bo jak czasem to wraca to mnie az mdli:(

Gość gość
jasne, pewni każdy tak ma, każdy kto ma sumienie i go używa ale nie ma co rozpamiętywać przeszłości, trzeba brać z niej lekcje na przyszłość i nie popełniać tego samego błędu powtórnie, a samemu sobie wybaczyć, jesteśmy tylko ludźmi

Gość gość
jak przypominam sobie zycie z bylym to rzygac mi sie chce, albo jak przeczytalam w pamietniku kochanki ojca ze jej dziecko to tez jego dziecko, jak mama plakala nocami

Gość gość
po jaką cholerę czytasz cudze pamiętniki?

Gość gość
Kazdy ma jakis mroczny sekret albo wspomnienia ktorych sie wstydzimy,ktore nas zranily badz tez w ktorych to my kogos zranilismy. Ja obiecalam wynagrodzic zlo dobrymi gestami. Ale sa tez uczucia kiedy to mnie ktos skrzywdzil i na sama mysl czuje bol brzucha z zalu i to sie nie zmienilo po kilku latach.

Gość gość
Tak.

Gość gość
to byl zwykly zeszyt, jak otworzylam okazalo sie ze pamietnik, i dobrze ojciec juz nas nie oszukiwal

Gość gość
to teraz wiesz, że ciekawość nie popłaca, gdybyś nie przeczytała tego co było w tym zeszycie, byłabyś bez tych wspomnień, które teraz niczym jad zatruwają Ci duszę nie warto wiedzieć wszystkiego