Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 31 latkaa

Mam 31 lat jestem starta pannai najbardziej mi zal

Polecane posty

Go艣膰 31 latkaa

tego ze juz jest za pozno na dziecko :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pewnie dlatego, 偶e ma przedwczesn膮 menopauz臋, staropanie艅skie nawyki i wygl膮da na 50 lat, a nie na 31... i do tego zrz臋dzi, wi臋c nikt jej nie chce ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G艂upia jeste艣...na nic nie jest za pozno...Starta panno ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 31 latkaa
bardzo chce miec wciaz rodzine, dlaje mam nadzieje ale marna juz, boje sie ze jak byl czas na znalezienie faceta/meza jak mialam 20-pare lat to go zmarnoawlam bo nie chcialam jeszcze wtedy szukac chcialam innnych reczy a teraz juz nie mam szans..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niech ci臋 jaki艣 zap艂odni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro tak uwa偶asz, 偶e nie masz szans, to na pewno ich nie masz - w ko艅cu ka偶dy jest kowalem swojego losu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielona butelka
Masz szans臋. Moja szwagierka jest w Twoim wieku i ci膮gle szuka. Ale jest fajn膮, zadban膮 kobietk膮. Ci膮gle szuka bo ma wysokie wymagania ;P Wydaje mi si臋, 偶e wi臋kszym problemem jest to,聽偶e jak ju偶 si臋 kogo艣 znajdzie to potem kolejne kroki powinny i艣膰 dosy膰 szybko a ja tego bym nie chcia艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 31 latkaa
zwyklych zapladniaczy sie roi pelno ale ja chcialabym material na faceta a ztych kiepsko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bez przesady moja przyjaciolka znalazla faceta i wyszla za maz w wieku 33 lat roku pozniej ( no troce wiecej niz rok) miala skonczone 34 lata i urodzila coreczke teraz ma 36 lat i jest w drugiej ciazy. wiec wszystko jest mozliwe- do dzis sie z niej smieje jak jako 30 latkka jeczala i plakala ze nie zalozy rodziny bo stara jest :D nie wiesz co cie w zyciu czeka .. nie dramatyzuj, zmien podejscie, bywaj wsrod ludzi i sie uda, bo siedzac biernie w domu przed komputerem nic nie zmienisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kwestia nastawienia. Ja mam 34 lata, prawie 35. Jestem weso艂膮, zadban膮, pozytywnie nastawion膮 kobiet膮 ;-) Nie mam problemu z poznawaniem nowych os贸b. Te偶 jestem niezam臋偶na, jak Ty, nie mam dzieci, ale jestem przekonana, 偶e wszystko przede mn膮 ;-) Zreszt膮 zawsze wychodzi mi to, czego chc臋. Ale mam kole偶ank臋 w Twoim wieku, z podobnym do Twojego nastawieniem i jestem g艂臋boko przekonana, 偶e ona na 99,99% nigdy ju偶 nie wejdzie w zwi膮zek i nie b臋dzie mia艂a rodziny, bo jak Ty wierzy, 偶e to niemo偶liwe. Bardzo Wam obu wsp贸艂czuj臋, 偶e tak same siebie unieszcz臋艣liwiacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O dziecko jest du偶o pro艣ciej ni偶 o faceta, mo偶esz p贸j艣膰 na 艂atwizn臋, wiele kobiet tak robi... nie pochwalam, ale takie s膮 fakty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a moja kole偶anka lat 45 rozmiar 48 w艂a艣nie wysz艂a za m膮偶, dzieci ju偶 nie b臋dzie mia艂a, ale ma komu gotowac i obrabia膰 dupsko, wprzeg艂a si臋 w ten kierat a ty poca艂uj mnie w doop臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja te艣ciowa w wieku 53 lat po ponad 15 latach samotno艣ci wysz艂a za m膮偶 i w wieku 55 lat urodzi艂a dziecko - fakt, 偶e czwarte, ale... Ty jeszcze narzekasz...? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po 50 NIE MO呕NA juz mie膰 dzieci, a w ka偶dym razie nie w naturalny spos贸b. Zmy艣lac tez trzeba umie膰, bando debili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 31 latkaa
Kiedys bylam pozytywnie nastawiona ale z czasem ten zapal mi przeszedl kiedy to lata zaczely mijac coraz to szybciej, teraz fakt jestem pesymistycznie nastawiona i wierzetylko z to ze znalesc jedynie moge sobie bezdomnego kota anie meza, a co jest najsmieszniejsze ze nie naleze do brzydkich dziewczyn ale widocznie nie kazdemu jest dane:( zastanawialam sie nad dzieckiem, nawet umowilam sie z kolega ze zrobimy to w tym roku w lipcu jak nikogo nie znajde) ale poglebszych zastanowieniach zrezygnowalam bo nei chce zeby kiedys dziecko moje zadawalo mi pytania na temat ojca na ktore nie umialabym odpowiedziec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz 34 lata i myslisz ze duzo przed toba? moze ale watpie ze macierzystwo... sorry ale po 35 roku zycia spada plodnosc u kobiet nawet jak dbasz o siebie, badasz sie, zdrowo odzywiasz itp. naturalnie zajsc w ciaze mozesz miec problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po pierwsze, prosz臋 mnie nie obra偶a膰, a po drugie, swoje okre艣lenia zostaw dla swojej osoby. Kobiety przechodz膮 menopauz臋 w r贸偶nym wieku. Te艣ciowa akurat mia艂a p贸藕n膮. Urodzi艂a c贸reczk臋 i nawet wtedy wci膮偶 jeszcze miesi膮czkowa艂a, tylko wykryli jej zmiany nowotworowe i wszystko jej wyci臋li. Mo偶e najpierw si臋 doucz, zanim zaczniesz dyskusj臋. P艂odno艣膰 nie ko艅czy si臋 samoczynnie z uko艅czeniem pi臋膰dziesi膮tki, to d艂ugotrwa艂y proces, kt贸ry u jednych zaczyna si臋 wcze艣niej, u innych p贸藕niej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od kiedy to nie mo偶na mie膰 w naturalny spos贸b dziec**** 50tce? najpierw si臋 dokszta艂膰 DEBILU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 31 latkaa
wlasnie z tym sie zgadzam chce miec 2 dzieci, teraz mam 31 lat i nie wiem czy dam rade kiedy nawet na horyzoncie nikogo nie widac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od zawsze kobieta ok. 50 nie mo偶e ju偶 zachodzi膰 w ci膮偶臋, polscy faceci to jednak wcielenie g艂upoty i niedouczenia jak mo偶esz tego nie wiedzie膰, na 偶adnych lekcjach tego nie ucz膮, mama wam o tym nie powiedzia艂a? Co za idioci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludzie medycyna zna duzo przypadkow pozniego macierzystwa najstarsza matka link ponizej http://www.edziecko.pl/rodzice/56,79353,11791250,Rodzily_majac_70_lat___poznaj_najstarsze_matki_swiata.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dokladnie najstarsza kobieta ktora urodzila dziecko miala 70 lat ok- zdecydowana wiekszosc koniet po 50 przechodzi menopauze, maja problemy z macica, miesniaki, torbiele itp ale nie kazdy ma tak samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mary Ann Caroline
Mo偶e nadam sobie nicka... "masz 34 lata i myslisz ze duzo przed toba?" O tak, my艣l臋. W ko艅cu to jeszcze 33 lata pracy zawodowej, p贸藕niej emerytura... "moze ale watpie ze macierzystwo... sorry ale po 35 roku zycia spada plodnosc u kobiet nawet jak dbasz o siebie, badasz sie, zdrowo odzywiasz itp." Tak, to prawda, po uko艅czeniu 35 roku 偶ycia spada p艂odno艣膰 - o ile pami臋tam, o jakie艣 10%. W obu moich rodzinach wyst臋powa艂a d艂ugowiczno艣膰 i nawet moje babcie i praprababcie mia艂y dzieci jeszcze po 40-tce. Sama jestem p贸藕nym dzieckiem. Miesi膮czkuj臋 od 11 roku 偶ycia,a zazwyczaj wczesna dojrza艂o艣膰 p艂ciowa wyst臋puje z d艂ugotrwa艂膮 p艂odno艣ci膮. Rozmawia艂am te偶 ostatnio z lekarzem i moje cia艂o biologocznie jest sporo m艂odsze, wi臋c my艣l臋, 偶e mam ogromne szanse. Gdyby jednak nie... no c贸偶, to si臋 zdarza w ka偶dym wieku, z r贸偶nych powod贸w. S膮 inne rozwi膮zania - adopcja, facet z dzieckiem... Najgorsze, co mo偶na zrobi膰, to si臋 zamartwia膰. Doprawdy nie rozumiem jednak, czemu wi臋kszo艣膰 kobiet w Polsce uwa偶a, 偶e po 30 s膮 ju偶 stare i do niczego si臋 nie nadaj膮 i strasz膮 te偶 kole偶anki wizjami samotno艣ci i bezp艂odno艣ci, i to wbrew faktom...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak sie uprzesz 偶e ziemia jest p艂aska i s艂o艅ce kr臋ci si臋 dooko艂a niej to te偶 b臋dzie prawda, bo ty jeste艣 taki durny i niedouczony? Id藕 sobie co艣 poczytac na ten temat fizjologii kobiety kretynie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem Ty juz masz zryty beret...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mary moze wynika to z tego ze w polce na 1 faceta przypada statystycznie 2 kobiety,, babek jest wiecej co fajniejsi goscie juz upowolani, panuje takie przekonanie (i nie powiesz mi nie) ze jak samotny facet po 30 to albo po rozwodzie, albo maminsynek co mu mama gacie pierze lub jakis nieudacznik czy dziwak- od zawsze takie przekonania byly w naszym spoleczenstwie- strasza nas rodzice, matki, babki, ciotki jak sa jakies wyksztalcone kobiety swiadome swojej wartosci to zbagatelizuja ale sa i takie ktore daja sie zastaszyc i jako cel i stawiaja sobie znalezienie chlopa - jakby to swiadczylo o wartosci kobiety....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mary Ann Caroline
"mary moze wynika to z tego ze w polce na 1 faceta przypada statystycznie 2 kobiety,, babek jest wiecej" Owszem, ale dopiero po 50, po 60... Nigdy nie czyta艂a艣 statystyk? Rodzi si臋 wi臋cej ch艂opc贸w, do ok. 30-40 roku 偶ycia przypada chyba 1,2, czy 1,3 faceta na jedn膮 kobiet臋. Jednak m臋偶czy藕ni umieraj膮 wcze艣niej i w starszym wieku te proporcje s膮 odwr贸cone, ale w 偶adnym wypadku nigdy nie ma i nie by艂o 2 kobiet na jednego faceta. Nie wiem sk膮d ten pomys艂?! I jeszcze go powtarzacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do wiadomo艣ci debili. Ok 50 zanikaj膮 miesi膮czki i owulacja, a wtedy KOBIETA NIE MO呕E JU呕 ZAJ艢膯 W CI膭呕臉. Ci膮偶e u kobiet 60, 70-letnich MUSIA艁Y BYC WSPOMAGANE PRZEZ MEDYCYN臉, s膮 czym艣 niezgodnym z natur膮 a dzieci z takich ci膮偶 wcze艣nie zostana sierotami bo nikt nie zyje wiecznie a nawet jesli zyje d艂ugo to sam wymaga opieki. Chcia艂bys mie膰 mam臋 80-letni膮 samemu maj膮c 10 lat? Natura mysli bardzo logicznie, w przeciwie艅stwie do tutejszych jej twor贸w mylnie zwanych homo sapiens.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mary Ann Caroline
Dodam, 偶e statystycznie te偶 wi臋cej kobiet po 60 jest samotnych, ale wynika to tylko i wy艂膮cznie z faktu, 偶e m臋偶czy藕ni umieraj膮 jednak par臋 lat wcze艣niej, a kobiety zazwyczaj wybieraj膮 starszych partner贸w, zamiast m艂odszych - co sprawia, 偶e cz臋sto kilka, a nawet 10 ostatnich lat 偶ycia sp臋dzaj膮 jako wdowy. Je艣li chodzi o fajnych i wolnych facet贸w mi臋dzy 30 a 40 - znam wielu. Jedni s膮 starymi kawalerami, ale bez jakich艣 strasznych na艂og贸w czy nawyk贸w, inni rozwodnikami nie ze swej winy. S膮, istniej膮, cierpi膮 samotno艣膰... tyle, 偶e nie maj膮 na czole napisane "jestem wolny, szukam 偶ony".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I starzy kawalerowie te偶 po 30 powinni by膰 kastrowani.

Udost臋pnij ten post