Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latkaa

Mam 31 lat jestem starta pannai najbardziej mi zal

Polecane posty

Gość gość
wiecie co ciekawa rozmowa. mam znajoma 32 lata i tez gada o dzieciach mezu, klnie przy tym na swojego bylego (byla z nim 5 lat) ze ja zostawil i zycie zmarnowal, najlepsze lata jej zycia i mlodosc dziewczyna ladna, zgrabna wyskoka, switna praca, z pozoru przebojowa kobitka ale nakrecona zeby facetow poznawac wiec lata po klubach, imprezach rozglada sie za facetem - na sile kogos chce znalezc ale..... ma takie wymagania ze ksiaze william chyba by nie sprostal... nawet jak kogos pozna to marudzi ze nie ma mieszkania a w jego wieku powinien miec ... i inne. bardzo ja lubie ale mam czasem ochote jej wykrzyczec zeby przestala zeby sie rozejrzala wokol i nie szukala ksiecia lub nie szukala milosci jak na amerykanskich filmach co z wami jest dziewczyny - czy zeby czuc sie kobieta trzeba miec meza, dom i dzieci- a jesli sie nie uda to wasze zycie jest jakie? bezsensu?

Gość gość
nie ma czegos takiego jak rozwod z nie swojej winy rozwod zawsze jest wina obojga

Gość 31 latkaa
Nawet jak w tym wieku ma sie dobra prace zainteresowania itd to w pewnym momencie wydaje sie to niczym kiedy nie ma sie rodziny i tak!ale czuje sie czlowiek niewartosciowy

Gość gość
Ty koniobijco od sterylizowania i kastrowania masz żonę? Wątpię, i raczej nie licz że kiedyś ją będziesz miał, chyba że taką nadmuchiwaną :D

Gość 31 latkaa
sorry,ale zdarza sie ze rozwod jest tylko z winy 1 strony!! przyklad: facet zdradzal i nie chcial ratowac zwiazku mimo ze zona sie starala

Autorko co możesz zatem doradzić mi 25 latce, która chciałaby mieć swoją rodzinę ale nie czuje się na to gotowa? Co powinnam a czego nie powinnam, żebym któregoś dnia nie musiała mówić tego samego co Ty?

Gość Mary Ann Caroline
Jeśli Twój mąż będzie pił, bił Cię i zdradzał, to będziesz uważała, że wina leży też po Twojej stronie, bo...?

Gość kjbkjh
moja bratowa urodziła jak miała 47 lat 4 dziecko :) wiec darujcie sobie mała jest cudowna , rozgarnieta ze szok , a zazdroszcze czasem i tem mam chec zrobic sobie kolejne :) stara pana ....hmmm tak to jest jak łeb przepełniona dyrdymałami o szanowaniu sie , nie puszczaniu itd. oczywiscie przesadzac tez nie mozna , ale kobieta musi kipiec sexualnoscią , na co facetowi inna ?

Gość gość
dobrze tu ktos napisal o tych mamach, babciach.... dla mnie swieta sa koszmarem. Non stop padaja pytania kiedy przyjade z narzeczonym, czy mam kogos? podobnie jest na weselach- na sama mysl ze za pol roku mam wesele kuzynki dostaje spazmow bo wiem co bedzie- A KIEDY BEDZIE TWOJE? juz nie wiem co mam mowic ostatnio ciocia zasugerowala nawet czy nie jestem lesbijka mam juz dosc, poznalam kiedys faceta po rozwodzie mowil ze z winy zony, po jakims pol roku dowiedzialam sie od jego brata ze ja zdradzal notorycznie ... czy to jest material na meza? nie sadze, choc mowil ze sie zmienil?

Gość gość
a co wy z tymi związkami i z dziecmi tak szalejecie? myślicie, że na tym polega sens życia? urodzisz dziecko i 20 lat masz z głowy a nawet jak później pójdzie na swoje już zawsze będziesz się martwić a to o jego związki, o wnuku i tak do usranej śmierci żyj sobie dla siebie nie patrzać na to czego otoczenie wymaga od ciebie, rób to co chcesz bo już będąc w związku staniesz się zakładnikiem własnej rodziny

Gość 31 latkaa
Ja jak mialalm kiedys 25lat to nie w glowie mibylo szukanie meza a nawet w wieku 28lat posiadanie dzieci byloby dla mnie katastrofa, chcialam w tym wieku osiagnac cos, zobaczyc inny swiat sprobowac innego zycia, pozwiedzac troche itd, Teraz mam 31 lat i jakbym mogla cofnac czas to najchetniej poszukalabym faceta z ktorym moglabym to wszystko robic, podozowac,spelniac sie a posiadanie dziecka przyszloby z czasem, tego sie nie przyspieszy, lepiej zaczekac az samo do nas to dotrze tak jak do mnie teraz bo nie wyobrazam sobie miec dziecka wtedy kiedy go nie chcialam tylko dlatego ze "tak wypada "

Gość kjbkjh
maz zdradza z 90% bo mu czego brakuje , ja tez mam kochanke , od 10 lat , zona wie , ale kochanki nie zdradzam , zone tak, róznie jest .

Gość dscvsd
PRZYJEDZ pajacu i zobacz moją bratanice ma ponad rok , zobaczysz jakie zadaje pytania , jak składa zdania , co potrafi itd to nie moja dziecko , to dziecko brata wiec odpada to ze kazda sroka swój ogon chwali jak i kazdy rodzic swe dzicko uwaza za cudo , wiec przestan pitolic o starych lochach , bo stare to jest wino i skrzypce no i niestety drogie kobiety Wy po menopauzie .

Gość dscvsd
ponad 2 latka zle mi sie klikło

Gość 31 latkaa
Nie moge stawic tekstow mojej mamy, czy chodze na randki i czy cos juz znalazlam,ona sama mi w tym "pomaga z dobrego serca" wypatrujac facetow dla mnie jak jest na zakupach w sklepach, supermarketach, w autobusie, na targu, pytajac sie sasiadow czy nie maja kogos nawet nasza stara znajoma zaczepila pytajac sie o jej syna ile ma teraz lat i ze mam corke czyli mnie wola i gotowac szukajaca, ale wiecie co? wybaczam jej to bo to moja mama i wiem ze robi to z milosci jakby to byl ktos inny to wiadomo, ale odsumowujac czlowiek czuje sie jak jakis odstajacy od spoleczenstwa dzieki takim rzeczom,acha nawet kolezanka mi ostatnio napisala: "Czy masz juz meza? dawno sie nie widzialysmy, "

Gość nhdbc
bawią mnie takie pajace - cóż stara prawda idiotów nie brakuje ! internet jest tego doskonałym wyznacznikiem

Gość nhdbc
i mają racje coś z człekiem musi byc nie tak skoro nikt cie do tej pory nie chciał I NIE MA INNEJ OPCJI ! nie ma skutku bez przyczyny !! NIE MA !! Albo jestes nie tan teges , albo brzydka , albo antypatyczna , albo córeczka mamusi , albo kretynka , albo zakonnicy typ , normalne w tym wieku maja dzieci i kochanków :)

Gość sdamnv
pewnie chodzisz w spodniach szerokich , butach płaskich , swetrach za szerokich a to trzeba kiecke mini , szpileczka , rozowe majtki albo inne ładne sexy , dekold , fryzurę itd. za bylejakoscia sie nikt nie obróci

Gość sdamnv
ale ja smiecu jestem facetem nie kobietom to moja bratowa ma dzicko :) geniuszu inteligencji ha ha ha

Gość gość
Mam 31 lat jestem starta pannai najbardziej mi zal że po po Moskwie nie suną już sanie :D;)

Gość 31 latkaa
Niestety powiem ci ze sie myslisz wszystko ze mna jak najbardziej okey, moglam i mialalm facetow na peczki z reszta jak wiele dziewczyn w wieku 20-paru lat ale nie chcialam i nie bylam zainteresowana zwiazkami, wyjechalalm z pl-a zeby zrobic cos o czym marzylam, zobaczyc kawalek swiata , problem w tym ze teraz z moim wieku ciezko znalesc porzadnego fajnego faceta bo trzeba bylo przebierac wczesniej a teraz nici

Gość sdamnv
tak c***a jeszcze jaką:) a ty --- smieciu czym jestes ze tutaj jestes ?:)

Gość sdamnv
oczywiscie wszyscy sie jak zwykle mylą , w kazdej mozliwej kwesti i tylko winen jest sam "los" ze nikt cie za zone nie chciał , bo ze podupczyć chcieli to inny temat :)

Magia czarów i piwa. Mąż mówi do żony. Kochanie przyniesiesz mi piwo z lodówki?? Na to żona. A magiczne słowo?? Mąż Hokus pokus czary mary z*********j po browary!! Żona na to!! Hokus pokus ence pence zamiast w c....e ulżysz sobie w ręce. Mąż na to. Skoro jesteś taka pyskata, dziś ominie cię wypłata. Zona na to. Bardzo mocne masz dziś czary już ci biegnę po browary!!

Gość sdamnv
majac po około 20 lat samce dupczą wszystko co tylko sie da i na drzwo nie ucieka , stad miałas zainteresowanie - dzis też cie przeleci połowa małolatów byc moze , ale juz facet , mezczyzna ....wasko sie robi jak cholera , a jak jeszcze sie taki dowie , ześ stara pana to ucieknie w mig i sexu nie bedzie .

Gość do 11 28
A skąd ty wiesz debilu czy na pewno kogoś nie mają? I nie musi to być żaden forumowy ciężki przypadek niedorozwoju taki jak ty.

Gość sdamnv
to piszesz o starych pannnach czy starych dziewicach :) stara panna nie znaczy ze nikt ja nie r***a

Gość sdamnv
do 11 28 . no ale o to chodzi ze byc moze i mają , ale tylko ten ktos z nimi jest by sobie miec gdzie zlac :)

Gość gość
śmierdzą to polscy niemyci gówniarze bez nawyku korzystania z wody i mydła.

Gość 31 latkaa
Jak bylam przed 30tka to umaiwlam sie na randki wiekszosc z nich szukali pocieszenia bo przyjechali z dziewczyna za granice i ona siepuscila z pakisem alebo zaczela szalec co sie najczesciej zdarzalo mieli dziecko a ja nie chcialam sie wplatywac w cos conie ejst zakonczone,wiec odpadali ,nastepni to wolni faceci,ktorzy bedac za granica za bardz cwaniakuja naogladali sie za duzo filmow "za szybcy..." i niesetety jeszcze minie duzo czasu az dojrzeja,kolejni to tacy ktorzy sa po rozwodzie (to ta najciekawsza grupa) a dlatego zenajczesciej okazuje sie ze sa w separacji albo wcale nie biora tego rozwodu:) szukaja tylko tzw "pocieszycielki" a tak na codzien spotyka sie troche polakow w tzw sklepach polskich, kupujacych alkohol z dresie z "p***a"pod okiem i to chyba tyle podbojow i szans jakie mam,acha! bym zapomniala jeszcze ejst grupa inteligentna zesrodowiska studenckiego ale... w dzieciach nie gustuje