Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agent07

ból gardła

Polecane posty

Gość agent07

Co polecicie na silny ból gardła?? Od dwóch dni nie daje mi spokoju :-(

Gość miss26
zapytaj w aptece o jakieś pastylki, które działają znieczulająco. Chyba strepsils takie ma.

Gość gość
no jakies tabletki do ssania, mnie od wczoraj boli, dzis jest duzo lepiej a wzielam 4 x cholinex, 4 x wit c, i 1 gripex. bo ogolnie przeziebilam sie, herbatka z cytrynka i miodem nie zaszkodzi, sok malinowy tez dobry. grzaniec o :classic_cool:

Gość Mandziara
Ja ostatnio skusiłam się właśnie na tabletki Strepsils - te o smaku cytrynowym. Zwykle unikałam tych owocowych, bo wydawało mi się, że one nie są skuteczne. Te akurat przypadły mi do gustu. Pewnie gdyby nie ich okazyjna cena w Aptece Volfarm przy Krakowskiej to bym ich nie wzieła. Ale zapłaciłam jedynie 13 zł za 24 tabletki, więc było warto. Noi nie zapomnij o tym, aby unikać teraz spożywania zbyt gorących albo za zimnych napoi. Najlepiej pić dużo wody o temperaturze pokojowej.

Gość gość
propolis

Gość miss26
Volfarm? Czasem zamawiam tam kosmetyki, bo oni mają stronę internetową. Jestem zapisana do newslettera i dostaje informacje o rabatach na maila. Takich tabletek raczej bym nie zamówiła, bo by doszły koszty przesyłki..chociaż jakby uzbierać większe zamówienie to można by było nad tym pomyśleć, hmm... ;-) ..czekam na akcje gratisowej przesyłki

Gość gość
w jaki sposób można się zapisać do newslettera??

Gość miss26
jak wejdziesz na stronę av.pl to z prawej strony masz "Newsletter" na zielonym tle. Tam musisz podać swojego maila ;-)