Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam pewne pytanie do was Drogie Panie, a dokładnie chodzi o to, że mam pewien dość szczególny problem. Jakieś 4 miesiące temu umówiłem się z dziewczyną, spotkaliśmy się 4 razy i było bardzo sympatycznie. Niestety po tych spotkaniach dziewczyna stwierdziła, że chyba różnimy się charakterami itp. Odpowiedziałem jej na to czy zostaniemy chociaż przyjaciółmi. I tak zostało, mieliśmy tam kontakt internetowy sms’owy, ale od tych 4 miesięcy się z nią nie widziałem. Niedawno zapytałem się jej czy miałaby ochotę się spotkać. Powiedziała, że tak niestety do spotkania nie doszło, bo coś jej wypadło więc olałem sprawę. Jednak 3 dni temu napisała czy może spotkamy się w następnym tygodniu. No i tu pytanie do was Panie. Czy mam jeszcze jakąś szansa, czy jednak już lipa ? Czy wystartować na koniec spotkania z zwierzeniami jakbym to ja chciał być z nią ? Czy spróbować ją pocałować ? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam

Gość gość
Idz na spotkanie ale trzymaj łapy i dziób przy sobie ...Bądz miły ale "udawaj" obojętność ...