Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETA KTORA WAZY TYLKO 55 KILO A MA WIECEJ NIZ 168 CM WZROSTU TO SUCHA SZKAPA

Polecane posty

Gość gość

i nikt nie wmowi mi ze taka kobieta wyglada zdrowo i apetycznie skoro jest z taka niedowaga na wzrost 170 cm idealna waga to 60 kilo. kazdy lekarz tak mowi.mniej to juz niedowaga i niezdrowy wyglad

Gość gość
ZGADZAM SIE

Gość gość
No właśnie to idealna waga. 60 to już okrąglutka.

Gość mraauuu
to tez zalezy, jedne maja wiecej kg i wygladaja szczuplo inne przy tej samej wadze niezbyt. zaraz oczywiscie zjawia sie osoby co napisza ze 55 to dobra waga, a pewnie i lepiej zeby bylo jeszcze mniej co? a taka prawda jest ze tluszcz potrzebny jest kobiecie do prawidlowej produkcji hormonow

Gość gość
dla ciebie wielorybku moge byc szkapa, ale podczas gdy ty bedziesz probowac przepchnac sie przez drzwi do klubu tak aby nie wyrwac przy tym futryny ja bede wywijac na parkiecie z facetami o ktorych nawet nie mozesz snic, pozdrawiam, 53kg/169cm :classic_cool:

Gość gość
Dokładnie, za dużo tłuszczu nie wygląda apetycznie.

Gość gość
muyslisz,ze te tuczniki laza po lklubach? na miescie znaja one tylko punkty maca, kfc i kebaby... to ich mapa kulturalna :D przynajmniej ja nigdy nie widzialamw zadnym klubie tuczy, pewnie sie boja spojrzen i smiechow ochrony, poki co nie ma elitarnych klubow dla puszystych

Gość gość
To faceci jak nie ma czego to i za wieloryby się biorą, te ich wymagania są wyssane z palca, sie trzeba dobrze wyglądać dla siebie.

Gość gość
mam 169cm, waze 50kg, na powodzenie nigdy nie narzekalam, a szkapa mowily o mnie tylko osoby nie mieszczace sie na jednym siedzeniu, dla grubych kazdy chudszy od nich to zly,a normalni nie zauwaza, na szczescie nie mieszkamy w usa a wPolsce balerony wciaz sa mniejszoscia i to my normalni mozemy smiac sie z nich a oni moga pluc jadem przed kompem zamiast isc na fitnes

Gość mraauuu
oczywiscie bo te 5 kg to wielka roznica, 55 to szcupla a 60 juz tucznik.. mhm :D

Gość mraauuu
tu nie jest mowa o baleronach ludzie :D tylko o normalnej zdrowej wadze, tylko to tez zalezy od kosci, miesni i wogole.. przeciez w temacie pisze o 60 kg a nie 80 przy tym wzroscie, wiec? :D haha

Gość lwia piczka
same tuczniki z was :O wg mnie kobieta nie powinna wazyc wiecej niz 50kg, ja sama waze 45 przy wzroscie 170 i uwazam sie za atrakcyjna, odrzywiam sie zdrowo, na sniadanie, obiado-kolacje wypilam 2 szklanki wody, czasami zjem jakis owoc, ale nie codziennie oczywiscie, faceci sie mna interesuja i to nie byle jacy, w szczegolnosci lekarze!

Gość gość
szok ja waze tylko tyle wlasnie i mam 170 cm biust 98 talia 73 jestem szkapa bo w tylku mam tylko 92