Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myslicie załamka

Polecane posty

Gość gość

chłopak jest za granicą, i jakiś czas temu juz zauważyłam , że unika rozmów ze mną...nie dzwoni do mnie, jak juz się odzywa to tylko piszemy,ale to i tak zawsze ja inicjuje ten kontakt. teraz twierdzi,ze nie działa mu komputer...dlaczego faceci to są tacy tchórze i nie potrafią zerwać wprost tylko bawią się kogoś uczuciami, ja bym nigdy go tak nie potraktowała...jeszcze niedawno się zachowywał jak wielce zakochany, dzwonił codziennie, mówił takie miłe rzeczy,a teraz nie wiem co się stało.

Gość gość
na pewno już cie olał

Gość Gosciowka1
olej gnoja, tez się nie odzywaj. pewnie odwalio mu, bo trochę grosza zobaczyl i mu się wiele wydaje. możliwe ze znalazł sobie jakas fladre do bzykania, a ciebie chce mieć, jak do PL przyjedzie, tez do bzykania. faceci sa niestety kłamcami i lubia krecic na 5 stron. na twoim mmiejscu więcej bym do niego nie dzwonila, a jak po jakims czasie on pewnie zechce się skontaktować (choć niewiadomo), to nie odbieraj polaczen. Szkoda marnować czasu na takie scierwo! powodzenia. pol swiata tego kwiata

Gość gość
Jacy tchórze, lepiej się poczujesz jak c***owie że znalazł sobie na miejscu nową i już mu nie jesteś potrzebna? :D

Gość gość
po prostu wole wiedzieć na czym stoje, a nie czekac nie wiadomo na co. jak można tak kogoś potraktować po 3 latach, zawsze czułam jego miłość...a teraz czuję się jak zwykła zabawka,która była tylko potrzebna od święta do r******a... jesli mu komputer nie działa to mógłby pozyczyc od znajomych z którymi mieszka, lub zadzwonić na komórkę, no ale po co...

Gość Gosciowka1
to polaczek, szkoda mana wyslanie smsa a co dopiero na dzwonienie. daj seee spokoj z nim, miej swoja godność i honor, a nie lataj za nim jak suka z cieczka.... przynajmniej w końcu pokazal swoje prawdziwe oblicze. jak facet naprawdę kocha i mu zależy, to się tak nie zachowuje. i nie wierz w tekściki typu, ze miał problemy i nie chciał cie martwic, bo to nie prawda i już. rob jak uważasz! powodzenia

Gość gość
doskonale cie rozumiem mam podobnie

Gość gość
a wam to trzeba w oczy napluć, żebyście zajarzyły, że to koniec???

Gość gość
Ciesz sie, ze nie urodzilam takiemu szmaciarzowindziecka/dzieci....... Jestes wolna I tym sie ciesz.

Gość gość
Mialo byc urodzilas...

Gość gość
nie mogę zrozumieć idiotek, które nie przyjmują do wiadomości, że jak facet przestaje dzwonić, odpisywać, wykręca się brakiem czasu, pracą - że zakończył związek!!! ciągle tylko "niech mi to powie prosto w oczy, że to koniec" - aż takie jesteście tępe?

Gość gość
no bo dopóki nie powiedział ""prosto w oczy""" to znaczy, że one dalej są w związku!!! i można się dalej oszukiwać!

Gość gość
Gosciowka1 co ty chcesz od Polaków, twój pasterz do ciebie dzwoni z ojczyzny? :D ...chyba na bębenku ;-)

Gość goscadgam
faceci to są niezłe ch..uje

Gość gość
a dziewczyny bezmózgie idiotki

Gość gość
a niepomyslales ,ze moze jest mu ciezko i go niestac. moze nie ma pracy, moze ja wlasnie stracil i boi ie przyznac z moze juz spi pod mostem, skad wiesz, myslicie ze w Anlgi pienidze leza na ulicy ? k*****. Rusz mozgiem chwile. Zadzwon i wyjasnij.

Gość niebieska mandarynka
Mój były już namawiał mnie na wyjazd i ciągle przekonywał, że tak super tam jest, tak dobrze z pieniędzmi i w ogóle. Potem pojechał i prawie mi płakał w monitor, bo pracy nie mógł znaleźć, a oszczędności się kończyły. W końcu znalazł pracę, taką klasyczną na taśmie, w której ostro trzeba z*********ć, bo jak nie to kierownik drze mordę, że zatrzymuję się całą pracę innych. Praca za najniższą, a on szczęśliwy z tego co ma i już planuję, że kiedyś to on będzie krzyczał na innych.Nasze kontakty w końcu się rozerwały i zakończyliśmy związek, a on szybko znalazł nową laskę, bo tam ludzie są samotni i bardzo szybko do siebie lgną. Myślę, że twój ma kogoś na boku i powoli przyzwyczajania się o braku ciebie.