Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mellowd

sex analny

Polecane posty

Gość mellowd

Tak wiec juz sie pogubilem...niewiem gdzie reszta wypowiedzi,ale najwazniejsze jest to,iz ten kto lubi perwersje,urozmaicenia a przy tym higiena i otwartosc sa dla niego no.1 chetnie dolaczy do dyskusji na temat innych zabaw tj.piss. moja ukochana ma tak piekna c**ke i tak cudowna pupke ze z checia zlize spije wszystko cokolwiek mi z nich da. zboczone? jesli niesmacznie komukolwiek to wypier...c ogladac ziarno,a chetnych zapraszam do forum. za i przeciw piss,wasze doznania doswiadczenia

Gość gość
Tez uwielbiam lizac dziewczynie obudwie dziureczki i uwielbiam jak dziewczyna oddaje na mnie mocz. Wspaniale odczucia. Lubie jak dziewczyna dominuje np wychodzi z lazienki w ktorej wlasnie sikala i nie podtarła sie, ja leze na lozku a ona siada na mojej twarzy i kaze mi wylizac sobie c**eczke. cos wspanialego

Gość Sylvia654
naprawde to faceci lubią ?

Gość gość
pewnie ze lubia. tzn ja uwielbiam :)

Gość gość
oczywiście szczególnie ci homo z kafeteri sex analni z kobietami to tylko rozgrzewka do prawdziego celu

Gość gość
kolejny homofob idiota. Jakie trzeba miec prymitywne myslenie. Facet lubi anal to juz jakis kryptogej. haha zalosne.