Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakołopotana

Mam problem zwiazany z moim maaaaaalym biustem

Polecane posty

Gość zakołopotana

chodzi o to ze prawie go nie mam. Jestem dość wysoka mam 174cm wzrostu, szczupła ale nie chuda-figura w sam raz,mam bardzo ładne włosy i buzie ale jestem płaska. Mam od 6 miesięcy chłopaka i czuje ze niedługo sie zblizymy do siebie na tyle ze dojdzie miedzy nami do seksu i własnie tego sie obawiam, ciezko bedzie mi zdjąć stanik i pokazac sie bez niego ( zawsze nosze push up) co on sobie pomyśli? jak zareaguje?

Gość gość
hehehe tez mialam ten problem a wczesniej push up nosil tak ogromny ... heheh ale nie martw sie jak nadejdzie ta chwila .. facet zakochany to i nic nie powie a nie powinien nawet zauwazyc:)

Gość gość
Push-up jednorozmiarowy nie robi różnicy a jeśli mu zrobi to jest kretynem. Z A nie zrobi się E :D

Gość zakołopotana
mój chłopak, zakochany jest we mnie juz od 4 lat, tylko ja wczesniej jakos tak nie chciałam z nim byc,teraz jest inaczej :) takze mam nadzieje ze rozmiar moich piersi nie bedzie problemem. Choc ja sie bede czuc strasznie, on ma mnie za ideał a tu taki zonk :(

Gość gość
Jak mu milość przejdzie po tym jak zobaczy B zamiast C lub C zamiast D to faktycznie, wiele warta ta miłość ;)

Gość gość
ja też mam ten problem.. jestem niższa co prawda ale i tak będzie mi wstyd jak przyjdzie "ten" moment i kiedyś zacznę uprawiać sex. Nie wiem czy będę mogła się przełamać.. z moim byłym nie byłam aż tak blisko. Nidy nie powiedział nic na temat tego, że mam mały biust ( nie nosze push upów więc widać ) ale wiem co wypisywał w necie, że woli te z miską d. Od tego czasu jeszcze bardziej się tym przejmuje :(

Gość zakołopotana
no wiem ze jezeli bedzie mu chodziło o rozmiar miseczki to miłośc nie jest warta. MI chodzi bardziej o to ze ja sie bede źle czuć jezeli on juz bedzie znał moj kompleks moja wade. Wiem ze facetom podobaja sie ciut wieksze piersi, wiec moje obawy sa jak najbardziej normalne chyba?

Gość mraauuu
nic sie nie przejmuj, maly biust jest ok :) napewno cie nie wysmieje, zreszta chyba widzial wczesniej za co sie bral? tak jak ktos pisal push upem z a nie zrobisz e. podobasz mu sie taka jaka jestes, takze nie popadaj w jakies kompleksy :)

Gość zakołopotana
w moim przypadku z A na B :) Dzięki za słowa otuchy. Biust to mój jeden jedyny ale za to jakze wielki kompleks. MOze macie racje ze poprostu ja jestem zabardzo uczulona na tym punkcie.

Gość gość
Mało rozgarnięty był skoro lubi kobiety z dużym biustem a był z taką z małym. W sklepie też kupuje ubrania, które mu się nie podobają? Gdybym wiedziała, że się mojemu facetowi lub przyszłemu coś we mnie nie podoba, w życiu bym się przed nim nie rozebrała, to jest m.in. powód by nie latać za facetem.

Gość zakołopotana
Mój facet nic nie mowi ze mu sie podobaja wieksze czy mniejsze piersi. Z reszta ja nigdy na nie w jego towarzystwie nie narzekałam

Gość mraauuu
nie rob z tego kompleksu, sa panowie co uwielbiaja drobne piersiatka :) nie masz sie czego wstydzic

Gość zakołopotana
postaram sie je zaakceptować :) moze kiedys po ciązy zrobia sie wieksze ;) licze na to

Gość gość
Na początku chłopakowi to może nie przeszkadzać, jak mu się dziewczyna w miarę podoba. Dopiero po jakimś czasie zacznie jednak fantazjować o seksie z kobietą z fajnym, dużym biustem.

Gość lwia piczka
pewnie, polub je, a w lecie powinnas chodzic w cienkich sukieneczkach, bluzeczkach bez stanika, male piersi sa urocze wg mnie

Gość gość
Dla mnie jeśli chłopak interesuje się z dziewczyną bez biustu to musi mu naprawdę zależeć. Mały biust jest dla większości facetów aseksualny, więc jeśli już chce z tobą być, to nie jest źle.

Gość gość
Czyli kupujesz w sklepie ubrania, które ci się nie do końca podobają itp.? No raczej decyzja o stwarzaniu czegoś z kobietą niezbyt atrakcyjną nie jest mądra?

Gość gość
Dla mnie jeśli chłopak interesuje się z dziewczyną bez biustu to musi mu naprawdę zależeć. Mały biust jest dla większości facetów aseksualny, więc jeśli już chce z tobą być, to nie jest źle. Bywa tak, że te z mniejszym mają więcej partnerów seksualnych, żeby się dowartościować, więc nie do końca tak jest.