Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoda mi ze naprawde ladne polki marnuja zycie dla przecietnych polakow

Polecane posty

Gość gość

rodza im dzieci, brzydna wiec poswiecaja sie dla nich a mezowie, pija, zdradzaja i robia co chca

Gość gość
tak, a jak któraś sie wyrwie z tego schematu to zostaje znienawidzoną stara panną. Cokolwiek zrobi kobieta, zawsze źle.

Gość gość
Ładne może i tak, ale charaktery to mają najbardziej z*ebane na całym globie. Piękne opakowanie z gównem w środku. Jak straci urodę to Polaczek odpokutuje za to piekłem na ziemi.

Gość gość
ale ty jesteś skrzywdzony gościu z 12 50 :D:D:D

Gość gość
Trzeba było brać Azjatkę biedaczysko :(

Gość gość z 12 50
No to dlatego będę szukał za granicą, jestem przystojny i bogaty to gdzieś znajdę, nie będę męczył się z polskim rozkapryszonym k*rwiskiem. Uroda się znudzi, a zj*bany charakter, ciągłe niezadowolenie i czekanie na ksiecia pozostanie.

Gość ludź z kawy
Bidulki , żal mi ich . A tylu nieprzeciętnych ciapatych o nich marzy.

Gość gość
Wkrótce, ładne polki, będą mitem - jeszcze trochę się pokrzyżujecie z ciapkami i czarnuchami i się skończy.

Gość gość
Tyle nieprzęcietnych nie-ciapatych. No jakoś jest więcej Polek w związku z nie-Polakiem.

Gość gość
No to dlatego będę szukał za granicą, jestem przystojny i bogaty to gdzieś znajdę, nie będę męczył się z polskim rozkapryszonym k*rwiskiem. Uroda się znudzi, a zj*bany charakter, ciągłe niezadowolenie i czekanie na ksiecia pozostanie. Z takim podejściem widać, że w d***e byłeś i g***o widziałeś. Wiele obcokrajowców mówi to samo na swoje kobiety. Tak to jest jak pokazujesz tylko pieniądze, kogo możesz na to poderwać? ;)

Gość ludź z kawy
I szybko zmieniają zdanie co do polskiej urody . Wystarczy jedno przebudzenie u boku Polki bez makijażu . Nie polecam .

Gość gość
ahahaha a co to była za Polka, ty doopku? u mojego boku sie nie budziłeś. I nie będziesz.

Gość ludź z kawy
Twój może za szeroki , dziękuję i nie skorzystam .

Gość gość
Wymagania, że ja p******ę :D jakoś nie widzę Polaków na lotnisku z Miss World, normalne przeciętne dziewczyny.

Gość gość
ale ja ci niczego nie proponuję. Do niczego nie jest mi potrzebne takie zero jak ty. Prezentujesz typowe dla polskiego goowienka niezrozumienie tekstu pisanego.

Gość ludź z kawy
i vice versa . Buźka

Gość gość
ale ja ci niczego nie proponuję. Do niczego nie jest mi potrzebne takie zero jak ty. Prezentujesz typowe dla polskiego goowienka niezrozumienie tekstu pisanego. To do mnie było? Ty nie rozumiesz czytanego tekstu. Nie odebrałam tego jak propozycji, po prostu piszę, że nie widuję na lotnisku Polaków z pięknościami. Masz kulturę :D dziewczyny innych narodowości będą się zabijać :D nie możesz sobie życia ułożyć, boś cham.

Gość gość
Już coraz mniej :) kobiety nie chą być połączeniem pomocy domowej i prostytutki w jednym. Myślą, że taka np. Anglielka lub Niemka zechce :D one mają jeszcze większe wymagania, jak to Polacy nazywają "roszczenia" od Polek.

Gość gość 12 50
Byłem raz w związku z obcokrajowczynią, atrakcyjną fizycznie i bogatą. Nie miałem wtedy nic pieniędzy. Nie narzekała i wciąż powtarzała, że nie obchodzą ją moje pieniądze( to się przekładało na jej zachowanie). Odnośnie Polek to obserwuję u nich tylko absurdalizację wymagań, jak ktoś to nazwał "roszczenia". i CIĄGŁE niezadowolenie, a każdy związek z polką to transakcja i patrzy tylko co jej się najbardziej opłaca. Wynika to z kompleksów i niskiego poczucia własnej wartośc*****szukiwanie obcokrajowca do związku też z tego wynika. Kobieta pewna siebie i atrakcyjna nie będzie musiała tuszować swoich braków facetem. Taka prawda, a poleczki ciągle chcą się unowocześnić i dosięgnąć zachodnich standardów i dlatego związek z nimi to katorga. Wydaje im się, że jak wezmą araba z kebaba na utrzymanie to są trendy podczas gdy na zachodzie moda na związki mieszane już dawno przeszła.

Gość gość
Byłem raz w związku z obcokrajowczynią, atrakcyjną fizycznie i bogatą. Nie miałem wtedy nic pieniędzy. Nie narzekała i wciąż powtarzała, że nie obchodzą ją moje pieniądze( to się przekładało na jej zachowanie). Odnośnie Polek to obserwuję u nich tylko absurdalizację wymagań, jak ktoś to nazwał "roszczenia". i CIĄGŁE niezadowolenie, a każdy związek z polką to transakcja i patrzy tylko co jej się najbardziej opłaca. Wynika to z kompleksów i niskiego poczucia własnej wartośc*****szukiwanie obcokrajowca do związku też z tego wynika. Kobieta pewna siebie i atrakcyjna nie będzie musiała tuszować swoich braków facetem. Taka prawda, a poleczki ciągle chcą się unowocześnić i dosięgnąć zachodnich standardów i dlatego związek z nimi to katorga. Wydaje im się, że jak wezmą araba z kebaba na utrzymanie to są trendy podczas gdy na zachodzie moda na związki mieszane już dawno przeszła. Że obcokrajowczyni wzięła gołodupca to się dziwię :D żarty żartami, ale mieszkając zagranicą nie szuka się Polaka na siłę.

Gość gość 12 50
Ja nie twierdzę, że kobiety za granicą nie mają wymagań, mają i to duże, ale znajdzie się przynajmniej jakiś odsetek kobiet, który nie musi dowartościowywać się przy koleżankach facetem. W Polsce normalnej kobiety, która patrzy tylko na to by JAK NAJWIĘCEJ NA TYM ZYSKAĆ nie znajdziesz i koniec.