Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z opolskiego

prosze o pomoc na swieta

Polecane posty

Gość mama z opolskiego

Witam was. Jestem mama 5 letniej corki i 2.5 letniego synka.na cala rodzine pracuje tylko maz ja stracilam prace po urodzeniu synka,mieszkamy na wsi i ciezko tutaj znalesc prace. Gops zalatwil mi prace jako opiekunka do osob starszych niestety musze czekac az beda mieli podopiecznego wymagajacego tej opieki.niestety zarobek mojego meza jest maly niestarcza na zycie i oplaty do tego mamy dwa kredyty ktore musielismy wziasc na remont miesakania ktore bylo w surowym stanie.niestety braklo nam na laaienke i obecnie jej nie mamy gdyz trzeba zrobic ja od podstaw. Niedlugo swieta i wiem ze nie dam rady podarowac paczek dzieciom i zrobic swiat tak aby dziec***oczuly sie szczesliwe . Prosze o pomoc jesli ktos mialby zbedna zabawke lub zywnosc i moglby nam podarowac bede wdzieczna z calego serca.sandra

Gość gość
podaj adres

Gość mama z opolskiego
Witam ma pani moze email? Poniewaz nie chce publicznie pisac adresu . Gdyz mialam kiedys nieprzyjemne sytuacje z tego powodu.bede wdzieczna

Gość mama z opolskiego
To nasz adres . Sandra kowalczyk Zębowice 46-048 ul.dworcowa 1/3 . Mam nadzieje ze nikt nie bedzie wykorzystywal go do innych celow.pozdrawiam

Gość gość
znowu anna>

Gość gość
znalazłam twój profil na portalu z ciuchami i na fb!

Gość gość
a czego najbardziej potrzebujecie zywnosci ,ubran

Gość gość
Jaka anna? Nazywam sie sandra mam profil na fb ale z ciuchami? Nie pamietam zebym taki miala chyba ze zakladalam go juz dawno.

Gość gość
na vinted

Gość gość
Ubranka dla dzieci bardzo by sie przydaly, na mnie ubran mam dosc duzo poniewaz dostaje od znajomych, a zywnosc napewno na swieta bardzo by sie przydala.

Gość gość
Na vinted kojaze mialam go do niedawna ale sytuacja mi sie pogorszyla i nie kozystam z niego.