Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kolega z uczelni mnie podrywa

Polecane posty

Gość gość

chcę zapytać ponieważ nie mam zbytniego doświadczenia, chodzi o to że uczymy sie w grupie i z kolega z grupy wymieniłam sie nr tel w celu pomagania sobie chodzi o to że na poczatku wysyłał do mnie sms y ale one nie byly do mnie więc nie przejełam się zbytnio tylko zadzwoniłam do niego i powiedziałam że mnie z kims pomylił a ona przepraszał , pogadał itd kilka razy zadzwonił do mnie żeby pogadać o niczym, tak jak przy kawie a później dzwoni do mnie co drugi dzień z pytaniem np - czy ty zostawiłaś teczkę w czytelni ?, czy masz mój kubek z kuchni ? takie krótkie zdawkowe chcę zapytać was doswiadczone kobiety czy ja mu sie moge podobać czy sobie cos uroiłam ? Ewelina lat 20

Gość gość
Czy mozesz sie dziewczyno ogarnąc? Jak nie wiesz czy ci sie podoba to go zapytać skąd my do c***a mamy to wiedziec? widzielismy go? Czy wszystkie studentki zachowują się jakby były z gimbazy? Bo to masakra :O

Gość gość
chodzi o to że ja wstydzę sie go o to zapytać

Gość gość
To my mamy go zapytać?

Gość gość
to ze sobie dzwoni nie musi oznaczac zaraz love story,jak sie wstydzisz zapytac,to mu napisz,ze tak czeste smy musza miec podtekst,niby w zarcie i juz sie rozmowa zakreci:)

Gość gość
jesli zadzwoni do mnie i zapyta - słuchaj , nie wzięłas przez pomyłkę mojego długopisu na wykładzie ? to ja mam zapytać - ej, a podobam ci się ? bardzo sie wstydzę :(

Gość gość
a tak serio to po prostu czekaj na rozwoj wydarzeń. My tu nic nie poradzimy.

Gość gość
prawda jest taka że nie umiem poderwać faceta ani zagadać :( a jedna dziewczyna powiedziała do niego że pójdzie do jego pokoju na prywatne osobiste doszkalanie i zaczęła sugestywnie cmokać a on się czerwony zrobił :O ja nie potrafie tak.....

Gość gość
nie masz mu sie zapytac jak prostaczka ej,podobam ci sie?tylko zamienic to w zart,jak napisalam,stwierdzic,ze te czeste tel i te pytania,chyba maja cel i podtekst.:)?