Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet na 1 spotkaniu caluje z jezyczkiem i usilnie namawia na seks

Polecane posty

Gość gość

a wy sie zgadzacie bo jestescie zakochane:(na poczatku mowicie ze nie,ale on namawia namawia,mowicie ze to wasz 1 raz bedzie ale on tak namawia a wy sie zgadzacie,dno prawda:(?

Gość gość
zgodzilas sie n SEX na 1 spotkaniu???

Gość gość
tak jestem dnem

Gość gość
no dziwie ci sie!

Gość gość
on tak strasznie strasznie nalegał,no wiem ze spotkal sie ze mna po jedno:(ale ja bylam zakochana

Gość gość 222
daj spokoj, masz rozum?

Gość gość
nie mam rozumu,znaczy teraz juz mam chyba troszke wiekszy ten moj rozumek,ech

Gość gość
u mnie jest tak, ze 4 miesaic facet czeka tzn sa pocalunki i pieszczoty i mowi ze mnie pagnie ale poczeka na mnie

Gość gość
najbardziej mnie boli ze mu mowilam ze to bedzie moj 1 raz a jego to w ogole nie obeszlo tylko namawial dalej,to przykre:(tyle ze ja w sensie biologicznym dziewicą nie bylam bo uzywalam wczesniej wibratora,ale on przeciez nie wiedzial

ale nie rozumiem, znaczy poszlas i byl nie wypal czy nie poszlas i cie olal... ? :) generalnie jest czasem tak ze na pierwszym spotkaniu tak sie kleicie do siebie ze po prostu musi sie skonczyc w czyims mieszkaniu albo w samochodzie bo sie nie da... :D:P

Gość gość
Uległaś mu bo tak naprawdę też mialaś na to ochotę czy po prostu nie umialaś powiedzieć NIE ?

Gość gość
spotkalismy sie u niego,mielismy zapalic,to bylo 1 spotkanie.on podszedl i mnie calowal z jezorem,potem mnie zaczal dotykac no i mowi zebysmy.ja mowie ze nie,ona namawia,ja ze sie nie znamy prawie itd ze tego nie robilam ale on nalegal nalegal,potem chcial zebym mu pokazala to mu mowie pokaz ty i on wyciagnal bez krepacji swojego h i zaczal masowac:(powinnam byla wyjsc ale mi sie tylko slabo zrobilo,potem mowie nie nie,on ok,potem dalej namawial i sie k***a zgodzilam zeby mu nie bylo przykro,bylam zakochana!!!!ale i tak nic nie czulam

Gość gość
ja nie chcialam!!!!!uleglam bo nie chcialam zeby mu bylo przykro bo bylam zakochana od pierwszego wejrzenia jak dałn z filmu

Gość gość
a wiecie co bylo na nastepnych spotkaniach?kazal mi wypinac d**e jak dziwce a ja to robiłam:(kupilam k***a mu gumki a on nie zakladal mowil ze moge mu zaufac ze sie we mnie nie spusci:(nie wierze nie wierze,on mnie w koncu potraktowal jak sciere,zasluzylam na to głupotą wiem,nie wiem po co to pisze,ech

:) smieszne troche, jak facet namawia to cienki bolek jest. dziewczyn nie namawia sie na seks, trzeba to robic tak zebyscie po prostu same chcialy i mowily "kochaj sie ze mna" :)

Gość gość
dno prawda?

Gość gość
nawet nie komentujecie,za niski poziom:(

Gość gość
daj spokoj, chcialas to poszlas, a bylas choc zabezpieczona? czasu nei cofniesz

Gość gość
nie bylam haha dno dna mul i wodorosty