Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reszka21

moja przyjaciolka

Polecane posty

Gość reszka21

Powiedzcie mi czy powinnam sie oburzac na moja przyjaciolke za brak czasu dla mnie? To nie jest tak ze nie ma go wgl, ale raz na dwa tyg, dwa razy sie z nia widze tak po dwie godziny przed praca, ale zawsze z mojej prosby. Pracujemy na rozne godz wiec tez nie jest latwo, z tym ze jak obie mamy wolny wekeend akurat to ona z gory mi pow ze kazdywekeend ma zarezerwowany dla chlopaka i rodziny. Jej chlopak mieszka podobno godzine od niej i widuja sie czasem tylko w pracy pare minut, ale ja tez bym chciala zeby czasem znalazla dla mnie go wiecej bo nawet nie mozna zrob ic nic sensownego tylko gadac siedziec. Ze swoim facetem jest dwa miesiace a ja go nawet nie znam, bo przeciez ona musi z nim spedzac czas wolny bo tak rzadkko go widuje.. no niewiem co o tym myslec w sumie;/

Gość reszka21
Kiedy chce zeby oboje do mnei przyjechali to przytakuje ale w rzeczywistosci olewa

Gość przeto powiadam wam
Oj to chyba coś jest na rzeczy. Albo jest taka rozanielona początkami związku, że zapomniała o całym świecie póki co i jej w końcu przejdzie (no chyba, że zanim znalazła chłopaka, to było tak samo), albo nie zależy jej na Tobie aż tak jak Tobie na niej, albo jest typem człowieka, który rzadko czuje potrzebę spotykania się ze znajomymi, ale to już Ty wiesz najlepiej :P