Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tak reaguje KOCHAJĄCY FACET

Polecane posty

Gość gość

Poszczykło mnie w kręgosłupie. Przez chiwle nie byłam w stanie zwlec się z fotela. Po kilku minutach wstałam ale strasznie mnie bolał kręgosłup. Zadzowniłam do swojego faceta a jego realacja " O Jezuuu, co tym razem? Weź nie udawaj". Rozryczałam się wtedy bo jak można w ten sposób reagować kiedy druga osobę cos boli? Wtedy mi powiedział " No i czemu jeszcze ryczysz" :-( Mieszkam z nim, on ponoc mnie kocha?:-( ale w takich chwilach mam bardzo dużo watpliowssci czty tak jest.

Gość gość
Teraz jestem na lekach a już 3 razy pytał co z seksem:-( Niby to wszytsko żarty ale mnie to nie bawi. Momentami jest czuły i pomocy bo i poszedł na zakupy i mnie wyręczył w gotowaniu i nie pozwala nic robić, no ale te jego teksty:-(

Gość gość
Nialadnie sie zachowal.Jak jego cos bedzie bolec to tez powiedz:ooo Jezzuuuu znowuuu????;)

Gość gość
Moze wlasnie dlatego ze mu sie kochac chce z toba a nie moze,jest troszke zlosliwy bo juz nie moze wytrzymac;)

Gość gość
No tak zapomniałam ze facet to myśli tylko swoim fiutem:-( Ale niestety to się potwierdza! Nawet w chorobie ciagle słyszę docinki "znowu z seksu nici"

Gość Popieram zamierzenie
Zapewniam Cie że w ten sposób nie zachowuje się kochający facet jak piszesz w poście! Zwyczajna znieczulica -nie jest dobrze,a będzie jeszcze gorzej,ale to Twoja sprawa, ja bym sobie dała spokój z kmś takim.

Gość gość
ja przez coś takiego zostawiłam faceta, mam problemy ze zdrowiem i pod tym względem jestem wrakiem człowieka, nigdy się nad sobą nie użalam, ale czasem nie jestem w stanie czegoś zrobić, wyjść gdzieś, nie mam ochoty na seks, a mój facet nie potrafił ani mnie wesprzeć, ani zrozumieć, więc jedyne co robił to truł d**ę albo rzucał kąśliwe uwagi :o pogadaj z nim, jak to pierwszy raz to jeszcze jesteś w stanie zwrócić mu uwagę i coś nią zmienić, jak teraz olejesz i będziesz dusić w sobie to na pewno przy kolejnej takiej sytuacji zrobi to samo :P

Gość gość
Powiedziałam mu że bardzo brzydko się zachowal i że mnie to zabolało ze najblizsza osoba tak reaguje gdy mnie cos boli. To jak ja mam na kogoś takiego liczyć w przyszłości? Tego się boję. Pierwszy raz się spotykam z taką reakcją dla mnie to był szok, taki szok ze az się poryczałam

Gość gość
w sumie to nie wiem, niektórzy faceci mają chyba problem z takimi rzeczami, po tym rozstaniu o którym pisałam wpakowałam się w nowy związek i było podobnie, z tą różnicą, że jak pisałam facetowi smsa, że na przykład się nie spotkamy, bo tragicznie się czuję to olewał temat totalnie i pisał o jakichś bzdurach typu: "jak wracałem z pracy to był mega korek w centrum" :o tracę wiarę czasem.

Gość gość
Wyręczył Cię w gotowaniu? Łał

Gość gość
" O Jezuuu, co tym razem? Weź nie udawaj" - to świadczy o tym, ze zasypujesz go tego typu telefonami. On musi cie jednak bardzo kochać, ze jeszcze toleruje taką marudę obok siebie.

Gość gość
Nie jestem żadna marudą i nie zasypuję go ciagle takimi wiadomościami. Ostatnio chora byłam pół roku temu, z kręgosłupem mam problem co jakiś czas. No ale żeby tak reagować??

Gość fajny z ciebie gosc Ksawery
a kogo on niby kocha? seks?

Gość gość
Skoro nie maruda to czemu facet pyta "O Jezuuu, co tym razem?" i mówi "Weź nie udawaj". Takie sytuacje musza miec miejsce bardzo często. A skoro mają, to znaczy że jesteś jęczącą marudą, co ma kochającego chłopa u boku i jeszcze ci źle. Maruda na 100%. I co to za słowo "poszczykło"?

Gość gość
"Skoro nie maruda to czemu facet pyta "O Jezuuu, co tym razem?" i mówi "Weź nie udawaj". " x No byś się zdziwił/zdziwiła, niektórym wystarczy parę razy rzucić tekst o chorobie na przestrzeni paru lat i można się spotkać z taką właśnie reakcją :D🖐️

Gość gość
Czemu tak powiedział? Bo dla niego to rodzaj żaru?:-( Nie wiem jak to wytłumaczyć ale on ciągle ma takie jakies dziwne reakcje. Marudą żadna nie jestem, a obecnie jestem na silnych lekach i mam zwolnienie z pracy. Wiec tym bardzij było mi przykro że w tak ogromnym ciepriniu mój facet tak reaguje