Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam narzeczonego

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, na wstępie wyjaśnię, że czuję się wstrętnie, nie mogę spojrzeć sobie w oczy...zdradziłam narzeczonego, nie wiem jak mam Mu o tym powiedzieć. Nasz związek przeżywa teraz kryzys, upiłam się na imprezie i tak wyszło, że do mieszkania nie wróciłam sama, a z kolegą, który od zawsze mnie pociągał. Do seksu nie doszło, były pocałunki, przytulanie i inne pieszczoty...Mój narzeczony też mnie zdradził, ale to było rok temu i dowiedziałam się o tym przez przypadek. Nie wiem jak mam Mu powiedzieć o tym, co zrobiłam, boję się..i w ogóle nie wiem, czy warto zdobyć się na szczerość.

Gość dawaj dawaj
przecież nie jesteś jeszcze jego zona wiec o czym tu mowa.

Gość dawaj dawaj
1:1

Gość gość
Przede wszystkim to nie warto byc w tym zwiazku. Zdradzacie sie nawzajem, wiec to chyba jakis znak. Skoro on ci nie powiedzial o zdradzie, to ty tez mu sie now, tylko zznowu wracamy do pytania czy warto tkwic w takim "zwiazku"..

Gość gość
Powiedzieć wprost. I liczyć się z konsekwencjami. Swoją drogą co to za "związek" skoro oboje się zdradzacie? To chyba coś jest nie tak i to ostro. Rozstańcie się i dajcie sobie spokój.

Gość gość
Jak to dobrze, ze jestem znów sam....nigdy bym juz nie chciał znów tego przezywać. A ty nic mu nie mów. Ale co to za zwiazek, beznadzieja totalna. Co wy macie w głowach.

Gość gość
Dokładnie, albo powiedz i odpowiadaj za to co robisz, przynajmniej zrób teraz cos prawdziwego. Co za syf. nie moge tego czytać. Idę z tego watku.