Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilia007

Wierzycie w duchy

Polecane posty

Gość Lilia007

Wierzycie w duchy? Mieliście z nimi styczność? Opowiedzcie swoje historie. :)

Gość gość
ja wierze, jak miałam psychozę to widziałam dusze zmarłych i złe duchy :O to było straszne :(

Gość Lilia007
Czyli rozumiem, że jeśli miałaś psychozę to co widziałaś działo się w Twojej głowie, były to omamy i halucynacje, a nieprawdziwe duchy. Ale psychiatria nie uznaje duchów, a tym bardziej opętania przez demony, więc Ty rzeczywiście mogłaś to widzieć, a lekarze uznali to za objaw choroby.

Gość gość
ja w to wierzę, to nie był akurat objaw choroby, bo zawsze jak się modliłam złe duchy odchodziły zresztą mówiły "nie chodzisz do kościoła, nic już cie nie uratuje, mamy cię", zaczęłam chodzić i powoli odchodzą, czasem czuję jeszcze ich obecność. Moja babcia miała dwóch mężów i oni tez do niej przychodzili kilka razy jak umarli już, jako duchy, a przed śmiercią mówili, że wrócą z zaświatów pożegnać się

Gość Lilia007
Ja też wierzę w duchy. W te dobre i złe. Mojej koleżanki babcia po swojej śmierci również "chodziła" po domu.

Gość gość
wierzę miałam wiele dziwnych historii także inni członkowie mojej rodziny .

Gość gość
to tylko demony nie ma czym sieprzejmowac duchy zmarłych oczyszczaja sie w czyscu albo ida do piekła a w niebie maja zakaz kontaktowania sie z zywymi

Gość gość
Widze za dużo Paranormal activity. Osobiście jestem ateistą. Nigdy mnie nic nie nawiedziało. A koleżanka która duchy widziała- pewnie przestałaby gdyby brała leki :D

Gość gość
Skoro wierzycie w duchy to pewnie też w Jezusa i inne cyrki. A w biblii o ile się orientuje nie ma nic o duszach które zostały itp.....

Gość gość
nie ma duchów ,

Gość gość
Są duchy.wystarczy tylko o nich w ciemnośc***omyśleć a można że strachu sie osrać0:)