Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paquchi

kiedy zaczac kompletowac rzeczy dla dziecka pierwsza ciaza

Polecane posty

Gość gość
Wiem ze to horrorem zalecialo:-) ale mi to właśnie wmowili i ja głupia ich sluchalam. A prawda jest taka ze w każdym tyg ciazxy cos może się stać tak samo po urodzeniu mozaesz wyjść na dwór i samochód cie przejedzie.... A ciąża ma być radością wiec olac te zabobony ciecz się zakupami. Bo ja teraz na hura kupowanie pranie prasowanie ja leże bo poród mi grozi wszyscy to zas mnie robią a mnie krew zalewa bo to ja bym chciała. Ech... Wózek chciałam różowo szary bo będzie dziewuszka to nie.. Teściowa kupiła brązowo kremowy bo będzie na następne jakby chłopak był... Boże.... A skąd ona wie ze będzie następne, poza tym kupilismy wózek za tys to nie jakieś mega pieniądze i stać mnie kiedyś kupić drugi niebieski:-) Ale szkoda nerwów niech kupują, jamam tylko urodzić :-) Nawet pieluchy mi kupili białe choć chciałam kolorowe ale nie bo białe i juz.... Szok:-)

Gość gość
Ja zaczęłam kupować po 30tygodniu ciąży. Nie rozumiem tego 'napalenia'.

Gość gość
zawsze coś może się stać, ale pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Nie ma sensu myśleć całą ciąże o tym, że coś może się stać. Jeśli masz ochotę kupuj ubranka, nie musisz się tym chwalić ciesz się tymi 9 miesiącami, będzie dobrze.