Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mellowD

sex analnY i perwersje

Polecane posty

Gość mellowD

Witam ponownie,zastanawiam sie czy jest cos czym moja ukochana moglaby mnie zaskoczyc podczas naszych zabaw,stwierdzam ze nie,jestem otwarty jak i ona na niemal kazda perwersje i powiem wam ze kluczem jest higiena,otwartosc i zgranie,ona jest mega sliczna i ma cudowna c**ke ale druga dziurka jest niesamowita,moglbym ja lizac i lizac i dawac jej swoja by robila to samo. i tu pojawia sie pierwsza ulubiona perwera,czyli wzajemne lizanie dupki,gdy dbasz o czystosc,depilacje to czeka cie tylko rozkosz,kolejna cudna rzecza jest piss tj.zloty deszczyk z pieknej c**ki na twoje cialo,widok ktory powala ,a gdy chwyci w dlonie mego kut...a i powie bys ty to zrobil na jej piersi ,masz pewnosc ze tak wyglada niebo.do wszyskiego potrzeba warunkow i zgrania. ZACZYNAMY

Gość ankafajna33
mogę ci dac i moją dupkę do wylizania uwielbiam to

Gość tomtomtomtom
jak fajna jestes ania ? jak wyglada Twoja c**ka i tyleczek ?

Gość ankafajna33
chyba fajna;p podobno uzależniająca ;)

Gość tomtomtomtom
chętnie sprawdzę... napisz chiver@gazeta.pl

Gość gość
nie rozumiem kobiet które czerpią przyjemność z samego seksu analnego. Dla mnie przyjemna jest tylko podwójna penetracja. Jak bym miała oceniać to seks analny 1 punkt, seks dopochwowy 6 punktów, podwójna penetracja z wibratorem w tyłku - 9 punktów