Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żarcie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jak tam, umowy popodpisywane? I kluczowe pytanie - jak ugościcie swoich usługodawców? Ja i mój TŻ decydujemy się na sześcioosobowy zespół oraz dwóch fotografów, filmu nie będzie. Na pewno ufundujemy stół dla muzyków - w końcu mają grać do rana. Ze względu na koszta płacimy za nich 50% "normalnej" stawki od talerzyka, w końcu jest ich sześcioro! Poza tym są lokalni, więc nie czuję się zobowiązana do utuczenia ich tak, jakby czekała mieli cztery godziny wracać autem Jeśli chodzi o alkohol, to chyba im nie damy. W końcu są w pracy, nie? Za to po pierwszym obiedzie planujemy zanieść kilka butelek do kuchni do personelu obsługującego żeby podziękować "na zaś" i żeby im się lepiej obsługiwało (: Słyszałam o tym geście od kogoś, kto pomaga przy weselach i ta osoba mówiła, że po takim geście od razu się chętniej pracuje. Fotografów chyba nie będziemy karmić... Będą robić zdjęcia z przygotowań do ślubu, wtedy podejmę ich stosem kanapek i herbatą, ale na weselu będą tylko do pierwszej w nocy, no i powinni wszystko śledzić, więc... Sama nie wiem Może powinni jednak mieć żarcie z orkiestrą? Czekam na Wasze rozwiązania! __________________

Gość Underwater
Uważam, że skoro właściciele sali oferują uczciwie 50% doa usługodawców, to warto skorzystać. W końcu fotogaf będzie na weselu pracować jakieś 7 godzin.

Gość gość
Aleś się wysiliła kopiując tekst z forum wizażu. Żenujące :o

Gość gość
Musicie zadecydować i albo dajecie wszytskim jedzenie czyli fotografom i dla zespołu albo nikomu. Zespół, fotograf i kamerzysta zawsze razem siedzą przy stole jak by się czuli jakby jedni dostali jedzenie a drudzy nie. Już widzę jakby wam zepsuli ze złości zdjęcia także zastanówcie się

Gość gość
nie chce mi sie drugi raz pisać ,to se skopiowałam ,a co nie wolno,na wizażu same idiotki siedzą ,ja tez taką udaję żeby mnie lubili .a tu udawać nie muszę

Gość gość
wiesz co ,spier..............alaj na ten wizaż ,tam wszystkie powalone jak ty

Odwieczny temat..Dać żreć i pić tym z obsługi,czy też nie.Wszystkie finansowe przedsięwzięcia wynikają z chęci zabłyśnięcia weselem:),równocześnie tnąc koszty gdzie się tylko da.Tak się nie da,to jest absurd.Obsługa kuchenno-stolikowa sobie poradzi,kapelę i foto-video wypada żywić.Nie musi być jota w jotę to samo co dla gości.Wiem,że lody:0 i np.krewetki w sosie egipsko perskim nie są atrakcją dla tych co pracują.Chcesz wesela,wiedz,że kosztów nie unikniesz.:):)Pozdrawiam mądrych i normalnych:)