Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MOZEMY DOSTAC KREDYTU MAKSYMALNIE

Polecane posty

Gość gość

przy zarobkach łacznych 7tys netto? wie ktos ile tak mniej wiecej?, zadnych innych kredytow i zobowiazan nie mamy

Gość gość
a jaki kredyt chcecie, hipotyeczny czy gotowkowy Zwykły?

Gość gość
gotówkowy, nie hipoteczny

Gość ojaprdl
hahah tu 80% na kredytach jedzie i nikt ci nie napisze:D:D zobacz jakie małpy:D

Gość gość
to, ze ma sie kredyt nie znaczy, ze jest sie zaraz pracownikiem banku i wie sie ile da sie kredytu gotowkowego, kretynko :O

Gość gość
no masz racje, ale wiesz jakie masz dochody i jaki kredyt dostaliscie

Gość gość
małpy :O kredyt bierze sie albo na mieszkanie pow. 100tys i jest to kredyt hipoteczny, albo co najwyzej na uzywany samochod jakies 20 000 :O

Gość gość
inaczej sie wylicza kredyt gotowkowy a inaczej hipoteczny :O nie wiem (bo w banku nie pracuje) czy tak samo dostanie sie kredyt gotowkowy na 400 000 tylko dlatego, ze zarabia sie 7tys (skoro na 300tys dostaja rodziny z dochodem 3,5tys) mnie sie tylko wydaje, ze na 50 000 mozesz liczyc od reki, ale jak pisalam nie pracuje w banku i zwyczajnie nie wiem, jakimi kryteriami sie posluguja przy dawaniu kredytow)

Gość gość
sobie debilko wybrałaś forum Ciąża poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci

Gość gość
autorko, sprawdz sobie na comperia.pl

Gość gość
autorko te mendy marza by miec 7tys mcznie, zazdrosne suki:D na swoim przykładzie powiem ci ze na 100tys spokojnie(my chcielismy tyle ale wiecej tez bysmy dostali) pozdrawiam

Gość do ojaprdl
co pieprzysz, jak tu same bogate, z willami, samochodami, zarabiające ok. 10 tys. .

Gość ojaprdl
czy same bogate to nie wiem, ale ja sie zaliczam do tych co duzo zarabiaja;) ale basenu nie mam:D i kredytu:D

Gość gość
conajmniej 150tys, my mamy ciut wiecej niz 7tys m-cznie i tyle dostalismy, ale tylko tyle chcielismy nie wiecej

Gość gość
Hej, to powiedz mi ile masz osob na utrzymaniu w sensie dzieci i czy z mezem bierzesz kredy, to tego jakie masz oplaty stale oraz raty kredytow to C***owiem mniej wiecej na jaki kredy mozesz liczyc:) - pracownik jednego z bankow:)

Gość gość
5tys nam zostaje po oplatach, 1 dziecko nie mam zadnych kredytow, kredyt wspolny

Gość gość
Mogę się podłaczyc pod temat Mamy dom w stanie surowym otwartym( mury nakryte dachem) Chcielibyśmy dobrac 110 tysięcy kredytu na dalsze prace i wykończenie 3 pomieszczeń na dole.(salon otwarty z kuchnią łazienka pokój i kotłownia) Mamy takie umowy: ja na czas nieokreślony na 1600 brutto netto 1200 (od 7 miesięcy)mąż na czas określony na 3 lata 3500 brutto 2500 netto (od 4 miesięcy) Chyba kredyt hipoteczno budowlany? Sprawdzałam to rata kredytu na 10 lat po 1000-1050zł miesiecznie Mamy 9 miesięczne dziecko.

Gość gość
nie mamy zadnych zobowiazan, zamopniaład dodac do wiadomości 10:56:41

Gość gość
Mi w pko przy zarobkach 3300 brutto powiedzieli że mogę dostać kredyt do 120 tys. Ale ja potrzebowałam 40 tys i bez problemu dostałam, bo miałam 80% wkładu własnego. A ratę mam 320 zł na 15 lat, ale spłacę go maks w 5 latach.

Gość AlinaWojtaś
Skorzystałam raz z usług doradztwa finansowego help-finanse. Pomogli mi dobrze dobrać kredyt, dzięki nim łatwo przeszedłem przez wszystkie formalności i nie boję się żadnych kruczków.

Gość gość
Sprawdźcie www.aasapolska.pl - mają bardzo dobre warunki jeśli chodzi o pożyczki :) Niskie raty i kasa szybko na koncie, a dla wiernych pożyczkobiorców nawet dodatkowe bonusy typu platynowa pożyczka