Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkka_k

MÓJ MĄŻ POWIEDZIAŁ ŻE CIESZY SIĘ ŻE JEDNAK MIAŁAM CESARKĘ BO MAM CIASNĄ CIP KĘ

Polecane posty

Gość natalkka_k

A koledzy naopowiadali mu, że pochwa po porodzie jest jak wiadro. Dodam tylko, że bardzo mnie to zdenerwowało, bo miałam rodzić naturalnie, ale akcja trwała zbyt długo, w międzyczasie tętno dziecka zaczęło spadać i podjęto decyzję o cięciu. Długo po nim dochodziłam do siebie, bardzo mnie bolało, nie mogłam się nawet na łóżku przekręcać. Generalnie nie wspominam cc miło, a on mi z tekstem o pipce wyjeżdża.

Gość gość
kolegom by sie porod przydal, kobiecie c***ke mozna zszyc bedzie ciasniejsza, moze facetom troche ch u ja by wydluzyli byliby do czegos zdolni w lozku niz tylko do szybkiego spuszczenia sie

Gość gość
Twój maz to prymityw tak jak jego koledzy

Gość gość
ja zawsze miałam małą wąską c**kę, a po porodzie ( naturalnym ! ) szybko wróciła do formy sprzed i nadal mam taką samą jak przed porodem mimo, że rodziłam naturalnie :)

Gość gość
lubię słuchać jak kobiety jadą facetom, nie wiem czemu :)

Gość gość
ja rodziłam naturalnie, wiadra nie mam, a jeżeli już chodzi o względy estetyczne, to nie chciałabym mieć cesarki, bo zostaje blizna i i np. na plaży paskudnie to wygląda, szczególnie jak kobieta przytyje, to ona się "rozłazi", fuj...

Gość gość
A jak nie wiesz czemu to taki sam z ciebie prymityw jak z twojego męża dobraliscie sie

Gość gość
oczywiście jak jest zagrożenie życia dziecka to cesarka musi być, ale na własne życzenie bym nie zrobiła, jak niektóre chcą

Gość gość
Właśnie problem w tym że jestem facetem i lubię słuchać jak kobiety nam jadą, krytykę przyjmuję na klatę :)

Gość gość
18;57 co miałaś z polskiego ? Czytanie ze zrozumieniem chyba nie najlepiej Ci szło moze pomyliłas wątki ? Na jakie pytanie ty odpowiadasz kogo obchodzi to co napisałaś?

Gość gość
a ja sie ciesze, ze mma jak wiadro, wreszcie mam spokoj z seksem i facetami, faceci to zwierzeta, ciesze sie, ze sie starzeje, im szybciej tym mniej jestem atrakcyjniejsza dla tych zboczencow...

Gość gość
Ej, ale Autorce nawet nie chodzi o to, czy to prawda czy nie, tylko o to, że biedna długo do siebie dochodzi, cierpi, a ten się skupia na sobie. Ja bym takiemu zaproponowała operacyjne powiększanie penisa.

Gość gość
za bardzo się przejmujecie dziewczyny, mi nie przeszkadza ani blizna po cesarce, ani rozstępy, denerwują mnie te bezsensowne kompleksy i zadręczanie nimi, rozstępy muszą być gdy ciało zbyt szybko się rozciąga, a skóra nie nadąża, a blizna po cesarce to taki pomnik historii do którego mam szacunek

Gość gość
facec***otrzebni mi byli tylko do posiadania dzieci, dla calej reszty sa bezuzyteczni, zani z nich mezowie, zadni ojcowie, zadni kochankowie I do tego wiekszosc to golodupce, a jak ma kase, to wyglada jak spasniety smierdziel... Ciesze sie, ze juz mam coraz wiecej spokoju od tych zwierzat, prymitywnych malp, ktorym tak latwo namieszac w glowie, bo mysla tylko fiutem...

Gość gość
gościu jak chcesz się bawić w panienkę to sobie dorób cycki, piczę i zmień rozumowanie, bo pisać to Ty nie potrafisz :)

Gość gość
A to szczęściarz :D Niech się cieszy, na zdrowie. Widać odrazu że na tym najbardziej mu zależało. Jak niewiele ludziom do szczęścia potrzeba :)

Gość gość
Przestancie bredzic,krocze po porodzie sn nigdy wyglada jak wczesniej to jest fizycznie niemozliwe,moze wygladac prawie tak samo ale nigdy identycznie,a prawie robi roznice...

Gość gość
To ja autorka. Ale mnie g... obchodzi moja c**ka ;(. Boli mnie, że mąż widzi taki egoistyczny plus tej sytuacji..

Gość gość
23.11.13 [zgłoś do usunięcia] Człowieku nasze ciało zmienia się każdego miesiąca roku, czas płynie i tego nie unikniemy, jeżeli ktoś nie dojrzał do porodu nie dojrzał do posiadania dzieci i tyle,