Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzasadzie kobiety leca na kase chyba ale ja juz to zaczynam olewac

Polecane posty

Gość gość

otóż siostra od kolegi . Podoba sie jej chyba wrecz w dużym stopniu tak kumpel kolegi a on ma kase . mi sie podobala tez ale znia tak niezatanczyłem wiec to olewam już bo pewnie mnie zadebila ma wsumie fajna była . ale mniejsza oto wracajac do tematu ja już wzasadzie sie tym nie przejmuje że kobiety leca na kase i tam jakiś facetów niby lepszych może lepszych . niech robia cvo chca niech sie żenia skim chca , wkoncu faceci też sa debilnymi pasożytami a kobiety sa chetne abo głupie , najwyzej bede sam czy to takie złe ... myśli samobujcze , samotność walka z popedem kiepska sprawa ale kiedyś to może minie życie tez minie i bedzie pozamiatane .

Gość gość
niemam ochoty robić z siebie błazna i siedziec na imprezie kiedy ini tańcza poprostu mie to bardziej dobija niż pociesza . każdy ma swój czas muj moze nadejdzie za kilka lat a czy kobiety beda jeszcze to już ich problem mogły poczekac , chocby nawet do 30

Gość gość
niemam zamiaru iśc na impreze i sie upić a potem mi beda wypominac potem mama mi niebedzie ufac i bede musiał sie wstydzić przed znajomymi . osobiście juz sie nasza rodzina dość nazarła obgadywania .

Gość gość
poznałem osobe w internecie która mówiła że ma kase choć nigdy tego niebede wiedział ale sie nauczylem dzieki niej chyba zwracac uwage nato i poprostu raczej znimi niegadam kazdemu raczje szanse daje ale mnie potem wkużaja inaczej wiem że bogate kobiety moga być szurnięte moga przesladować a bogaci faceci to pewniaki zazwyczajchoć czasem sa ini czesto maja wywalone na ludzi bo kleja sie donich jak by niewiem co wsumie sie im niedziwie

Gość gość
jak patrzę na Twoje błędy ortograficzne to nie dziwię się, że wolą kasiastych :classic_cool:🖐️

Gość gość
hymm tak myśle i wymysliłem . skoro ja niemoge mieć wady czyli muc robić błedy skoro niemoge takiej wady mieć to kobiety które tego nie akceptuja sa poprostu nie ludźmi podludźmi , co prawda to mugłbym starać sie ipowinem czyli 3/4 błedów by znikło ale jkby sie 1/4 uczepiłą i mi ciśła kit to poprostu to niejest człowiek nie akceptuje mojej wady inaczej niepasujemy do siebie bo ona olewa przez takie coś ;/

Gość gość
wyobraź sobie, że z niedbałości o język polski i poprawną pisownię można wysnuć na Twój temat masę wniosków, np. to że jesteś ignorantem lub leniem, któremu nie chce się poprawić jednego błędu... bardzo negatywne cechy. przemyśl to, a dopiero potem rozpaczaj, że Cię kobiety olewają :o🖐️

Gość gość
olewaja wez sie zamkni zaczynasz mnie wkuzać niemasz prawa mnie olaćz a błedy co ty myślisz ze lepsza jestes bo błedów nierobisz coza parszywa meda oj nie niepomylilem sie ja takie wnioski wysunołem .

Gość gość
jakby nie patrzeć to Ty tu jesteś takim ułomem, który nawet jednego wyrazu poprawnie nie potrafi napisać i jeszcze ludzi wyzywa bez powodu. powodzenia, poszukaj kobiety w szkole specjalnej, bo przyszłości z inną Ci nie wróżę :D🖐️

Gość gość
można wysnuć na Twój temat masę wniosków, np. to że jesteś ignorantem lub leniem - a co mnie obchodzi co ty wysuwasz ale wysuwasz czyli myslisz nad tym wiec to praktycznie tosamo co ja ci napisze ze jestes chamska . a szkoła specjalna to dlaciebie byłaby dobra co rajcuje cie pograzanie inych ? nielubie takich ludzi

Gość gość
tak się złożyło, że jestem tu codziennie i codziennie widzę bzdury jakie wypisujesz. więc tak, rajcuje mnie poniżanie debili, bo wam się tylko to należy 🖐️

Gość gość
skoro siedzisz codzienie i rajcujecie poniżanie normalnych ludzi a zarazem smutnych i robiacych błedy w takim razie jesteś meda pospolita

Gość gość
ja nie lecę na kase, bo sama jej nie mam i wiem jak to jest jej nie mieć... myślę, że lepiej rozumiem się z osobami i darzę jej wiekszą sympatią jeżeli są na ... hmm.. moim poziomie.. facet, którego stać na wszystko, bardzo dobrzę się ubiera wprawia mnie wręcz w zakłopotanie i na pewno bym od takiego zwiała.. chyba że byłby wcześniej na tym poziomie co ja i rozumiał co czuję i się dorobił.. (ale nie zeby teraz mi chodziło- teraz mówię o miłości)... wątpie, że zakochalabym sie w bogatym

Gość gość
Hymm fajnie jakby mnie akceptowala kobieta; )