Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atlos12345

Spotkanie z dziewczyną

Polecane posty

Gość Atlos12345

Hej. Pomożecie mi kobiety ? Mam 20 lat, a z dziewczyną którą mam się jutro spotkać ma 17 lat. Poznałem ją dzięki portalowi randkowemu. Jeszcze się z nią nie spotkałem, a co najwyżej parę razy pisaliśmy przez gadu. Muszę powiedzieć, że oboje mamy taki sam gust muzyczny. Normalnie identyczny, co chwile jak polecamy sobie jakieś teledyski to oboje znamy to, jak i uwielbiamy. Normalnie takie rzeczy się rzadko zdarzają. Dobry prognostyk :) Ciekawe jak będzie na spotkaniu, jak będzie się nam rozmowa kleiła. Macie jakieś dla mnie rady dziewczyny ? :D Chcę dobrze wypaść, ona też zapewne. Czasami martwię się o czym rozmawiać. Spotykałem się już raz z jedną dziewczyną przez dwa miesiące, nie było z tego związku, ale jakoś rozmowa była średnia. W ogóle mało śmiechu było, dziwne miała poczucie humoru. Niby już się spotykałem z dziewczyną, jakoś było, ale dalej jestem zestresowany mimo, że już bywałem na spotkaniach z dziewczyną. O czym najlepiej gadać ?

Gość ciocia dobra_rada
owszem jedna nie sluchaj dobrych rad, rob jak uwazasz ale uwazaj jak robisz :P, :P, :P

Gość pola 27
nie przejmuj sie takimi rzeczami wszystko wyjdzie w praniu bo nic na siłe tematow nie szukaj ale bedzie chemia albo nie i nic na to nie poradzisz