Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość pytanie nr 1
Nie mam czego zazdroscic, jakbym chciala to wiesz-droga wolna, a nie chce. Chodze troche po klubach (pisalam-lubie tanczyc),widze co sie dzieje, czasami to po prostu smutne. Mic*****a nie mam jakis poteznych "kafeteryjnych" kompleksow, dobrze mi ze soba :)

Gość d666a
nie rozumiem wykropkowanego słowa :p a co do tematu,nie uważam tego za szczyt atrakcyjności życia towarzyskiego. Heh... Przy prostytutce słowo "szczyt"... Prędzej pasuje "dno"

Gość pytanie nr 1
mialo byc "Mic****a" ale cenzura dziala :) A przy prostytutce slowo "szczyt" pasuje w innym znaczeniu :p

Gość pytanie nr 1
znowu wykropkowalo hihihi , ponowna proba " Mic******a"

Gość pytanie nr 1
Nie noooo, poddaje sie- nawet z kropkami sie nie dalo :D Albo jeszcze raz "Michu (ale zeby bylo zrozumiane to napisze Misiek), ja" i to tyle :)

Gość d666a
w znaczeniu orgazmu? :)

Gość pytanie nr 1
Tak glupolku.

Gość d666a
Nie "jakiś kompleksów", a jakichś kompleksów. To jest prawidłowa forma. Już przynajmniej drugi raz Ci się to zdarzyło :) Nie upominam złośliwie,sam lubię być upomniany aby w przyszłości nie popełniać jakiegoś błędu. Mam nadzieję,że i Ty tak masz :D

Gość d666a
Dlaczego jestem "głupolem" ? :p

Gość pytanie nr 1
Polonista hihi. Tez tak mam ale tylko jesli chodzi o jezyki. Ja to w ogole dramatycznie pisze,bo albo mi telefon cos zmienia albo pisze totalnie bez polskich znakow. A i blad ortograf. tez sie zdarzy.

Gość pytanie nr 1
Takiej prostej sprawy nie zajarzyc :p I nie glupol tylko glupolek :D

Gość d666a
ale ja przecież zajarzyłem, głuptasko :p

Gość pytanie nr 1
to po co bylo to pytanie?

Gość d666a
I nie piszesz dramatycznie,a wręcz przeciwnie,fajnie się czyta. A to,że bez charakterystycznych znaków dla naszego języka-fakt :D ale mi to nie przeszkadza :p

Gość d666a
Rusz głową troszkę. Jakbym nie zajarzył to bym zapytał "jaki szczyt?" lub coś w tym stylu... A,że nie jestem jasnowidzem i nie wiem co masz na myśli,więc napisałem "orgazm?",a pytajnik po to żebyś potwierdziła moją myśl.

Gość pytanie nr 1
Musze potwierdzic-masz talent. I to wyjatkowy :D do komplikowania spraw :p jedno "w znaczeniu orgazmu?" , a caly spis z objasnieniami potrzebny :) albo juz dla mnei za pozno i nie ogarniam prostych rzeczy :(

Gość d666a
Ja nie komplikuję spraw :p ja tylko twardymi argumentami staram się wybronić z łatki "głupolka" :D haha

Gość pytanie nr 1
Nie ma latki "glupolka" , tylko "bezmozgiego miesniaka" ;) Nie czujesz sie chyba obrazany? PS-no i mamy 24 grudnia psze pana......

Gość d666a
Nie jestem obrażony ponieważ znam swoją wartość i nikt jej nie podważy :p Ty możesz mnie nawet mieć za największego idiote,masz prawo :D hahaha :D Już rok i 3 dni po końcu świata :D haha

Gość pytanie nr 1
To kiedy nastepny koniec swiata? Czasami mnie przerazasz swoimi tekstami...tak naprawde calkowicie nikt nie jest w stanie sprawic, ze zle sie poczujesz sam ze soba?

Gość d666a
A nie wiem kiedy kolejny :p już ich i tak dużo przeżyliśmy :D Czym Cię przerażam? :D

Gość d666a
Nie, myślę,że w tym momencie życia nikt. Tzn, no może na chwile po usłyszeniu bardzo gorzkich słów przemyślałbym na spokojnie czy ta osoba miała rację. Ale i tak miałbym to po chwili gdzieś :p więc żadna krytyka nie odciśnie trwałego piętna na moim postrzeganiu siebie ;)

Gość pytanie nr 1
Chyba takim maksymalnym poziomem kategorycznosci w niektorych sprawach np. ze nikt nie jest w stanie zachwiac Twoim poczuciem wlasnej wartosci, nie wiem czy to swiadczy to tym, jaki madry z Ciebie chlopak czy wrecz przeciwnie...

Gość d666a
A wiesz co? Kiedyś od takiej dziewczyny usłyszałem bardzo podobne słowa. -Ty mnie czasami przerażasz -czym? -tą swoją pewnością siebie. No ja nie wiem co w tym takiego strasznego. Jestem młodym,w pełni świadomym swoich wad i zalet facetem,a to,że nikt mi nie wmówi,że jestem "gorszy" ,że jestem "śmieciem" to wada? Może tylko dla tych,którzy mi źle życzą. Jestem pewny siebie i nikt mi tego nie odbierze. Ale jednocześnie nie czuję się kimś lepszym od znajomych,od kolegów,od przechodniów na ulicy. Każdy jest człowiekiem takim samym,na swój sposób wyjątkowym. Trzeba tylko tę wyjątkowość w sobie dostrzec i docenić.

Gość d666a
A wysoka pewność siebie jest niewątpliwie atutem. Ale też jest pewna granica między pewnością siebie,a bezczelnym cwaniactwem. Sztuka polega na tym aby jej nie przekroczyć ;)

Gość pytanie nr 1
O! i tu sie zgadzamy ,tak samo jak w tym,ze kazdy jest wyjatkowy, tylko musi te wyjatkowosc dostrzec. Niuniek ,sorry ale czy Ciebie we wczesnym dziecinstwie nie przesladowali w szkole czy cos? Bo zwykle nikt nie ma podstaw,zeby czuc sie gorszy czy smieciem,chyba ze mu sie to wmawialo. "Jestem pewny siebie i nikt mi tego nie odbierze"-a ktos probuje/owal? Wlasnie takie zdania sprawiaja ze jestes przerazajacy w moich oczach. (ale tylko na chwilke ;) ) Kurcze,duzo tego a ja sie bawie w domoroslego psychologa...sorry.

Gość d666a
Nie,nie byłem jakoś tam szczególnie dręczony. Wiadomo,jak to dzieci,czasami miałem 1 lub 2 dni,że się ze mnie ponaśmiewali z jakichś pierdół. Ale nie odcisnęło to znaczącego piętna na mojej psychice. Owszem,człowiek na starcie nie ma powodów do tego by czuć się gorszym od innych. Ale rzeczywistość jest brutalna. Już w zerówce dzieci zachowują się jak zwierzęta(np małe kurczęta,gdy widzą,że jedno z nich jest słabsze,chore,kulawe itp to reszta je dziubie i uprzykrza mu życie) Tak samo jest z dziećmi,gdy widzą,że jedno jest nieśmiałe,skryte,biedne,nie ma ładnych ciuchów ,to mu dokuczają,gnębią,wyśmiewają i samoocena takiego młodego człowieka już na starcie się rujnuje. Później w życiu jest tak samo. Jesteś muzykiem? Z każdej strony krytyka. Sportowcem? Krytyka. I tak już jest,a taka zawistna krytyka podcina niepewnym ludziom skrzydła i zranieni nieprzychylnymi opiniami często porzucają swoje pasje. I właśnie dlatego fajnie jest mieć pewność siebie,której żaden zawistny człowiek nie jest w stanie zniszczyć.

Gość d666a
(w moim poscie mam na myśli krytykę mającą na celu zniechęcić człowieka do swojej pasji,taką dołującą. Bo oczywiście KONSTRUKTYWNA krytyka jest każdemu przydatna,pozwala na przemyślenie sprawy i wyciągnięcie wniosków). Krytyka,krytyce nie równa :p

Gość pytanie nr 1
Dzieciaki zawsze sie nasmiewaly z innych, tak swiat zbudowany. Wlasnie pisalam ,ze nie kazda krytyka jest zawistna ale widze ze juz o tym piszesz wiec wykasowalam. W kazdym razie...coz...to chyba tylko pozostaje mi pogratulowac znajomosci samego siebie i tej pewnosci :)

Gość pytanie nr 1
O matko! Czy Ty widzisz godzine? Spadam,bo mnie chyba chodzenie na rzesach czeka rano... a tyle rzeczy jeszcze do zrobienia... WESOLYCH SWIAT! ( i nie czepiaj sie ze Ci tego zycze)