Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zBagnetemJejDoTwarzy

WOJSKO I KOBIETA

Polecane posty

Gość zBagnetemJejDoTwarzy

Witam, w tym roku będę pisać maturę i swoją przyszłość chce związać z wojskiem, po prostu od dziecka z powołania. Coż na maturze bd zdawać podstawę plus roz. angielski i roz. geografię, wiec to nie wystarczy jak się orientuję na typowe studia wosjkowe np na WAT lub WSOWL we Wroc. Więc zdecydowałam, że wybiorę kierunek posredni miedzy wojskowym a cywilnym: "obrona narodowa" np na AON we Wa-wie, gdyż najlepsi studenci są wybierani do kursu NSR, po którym jest mozliwosc zwiazania sie z konkretnym wojskiem z rangą oficera (oczywiscie nie od razu). I w tym mam problem, że im wiecej czytam o tym kierunku tym bardziej dowiaduje sie, że jest on nieopłacalny, pic na wode, mieszanka wszytskiego co się nazywa "bzdeta". Teraz nie mam pojęcia co robić: czy jednak wybrac AON i liczyc na ten kurs czy szukac czegos innego. Slyszałam też o szkołce przygotowawczej, lecz z tym tez wiazal sie różne opinie. Czy Któraś Dziewczyna ma doswiadczenia ze studiami wojskowymi? Moze mi cos doradzic? A może jakiś Pan ma swoją ukochaną w podobnej sytuacji i też dorzuci jakiś pomysł. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować