Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Micra K12 a kierowcy płci męskiej

Polecane posty

Gość gość

Mam autko które tak naprawdę zakupiłem dla mojej kobiety... Niestety ona nie chce nim jeździć bo nie wszyscy muszą być urodzonymi kierowcami mimo posiadania prawo jazdy ... Jak sądzicie czy warto trzymać taki samochód dla mężczyzny ?? Czy znacie mężczyzn którzy jeżdżą takim autem na co dzień? Bo sam osobiście wole jeździć starym wysłużonym Seicento niż Micrą K12 :P Co o tym sądzicie?? P.S. Dodam tyle że kobieta nie pozwala mi go sprzedać bo jej się podoba ale mi stanowczo NIE !

Gość gość
Masz rację, też bym wolał Seicento niz to coś. Sam jeździłem na początku swojej "kariery" kierowcy Seicento i mam sentyment do tego auta. Dobre auto dla początkującego, bo nie ma ABS, ESP i tysiąca innyc wspomagaczy i uczy pokory na drodze.

Gość gość
nie ważne czym ważne żeby się kulało:)

Gość gość
ja bym rowerem wolałbym jeździć niż tym "czymś"

Gość gość
Wiecie co, niby auto to auto, ma jezdzic ale smiesznie wygladaja dla mnie faceci w "babskich" autach. Micra, Garbus, Mini, Smart. * Jesli jednak ci to nie przeszkadza to jezdzij ;) To ty masz sie czuc komfortowo w nim ;)

Gość gość
ja właśnie się w nim wogóle nie czuje dobrze mimo posiadanych super ekstra gadżetów typu np. czujnik deszczu i zmierzchu + klima itp... mimo że wnętrze nie jest najgorsze to bardzo wkurza mnie jedna sprawa mianowicie ten cholerny wieszak na torebkę ... Szczerze autem od zakupu czyli pół roku zrobiłem tysiąc km ... jeżdżę bo niekiedy muszę ... Ale znacznie gorsze starsze i wysłużone jeździ więcej od "tego"...

Gość gość
micra dla faceta?? :D :D :D żal.pl

Gość gość
micra przypomina żabe :P przód jeszcze ujdzie ... Ale ten tył? Masz racje że jeździsz Seicento też bym je wolał... Micra to typowe auto dla kobiety no chyba że jesteś gejem :P :P :P

Gość gość
Czyli jednak moje przypuszczenia się sprawdziły typowe autko dla kobiet i facet może nim jeździć ale będzie wyglądał w nim dziwnie i tak się też czuje jak nim właśnie jeżdżę... czyli w przyszłym tygodniu sprzedaje :P

Gość gość
Nikt więcej nic nie dopisze??