Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zyje w wiezeniu emocjonalnym

Polecane posty

Gość gość

Ponad dwa lata temu poznalam na Internecie faceta. Jego zdjecia nie podobaly mi sie, podczas rozmow telefonicznych byl arogancki i zarozumialy ale doszlo do spotkania i przepadlam. Nie wiem co sie ze mna stalo ale poszlismy do lozka. Ja-kobieta ktora sypia z facetem tylko gdy jest zakochana, zrobilam to na pierwszym spotkaniu. Zaczal sie romans, dzwonil kilka razy dziennie, byly spotkania. Po czterech miesiacach postanowilam to zakonczyc. Jemu wlasciwie chyba to bylo na reke bo mnie nie zatrzymywal. Po 5 miesiacach odezwalam sie znow do niego, wlasciwie zabiegalam i prosilam o spotkanie. On w koncu przyjechal, przespal sie ze mna i juz sie nie odezwal. Nie mielismy kontaktu od roku. A ja caly czas tkwie w tym, nie potrafie zapomniec. Od kilku miesiecy wiem ze ma zona i dzieci i ze mnie oklamywal. To tak strasznie boli...Znalazlam go na FB- jego zona jest super kobieta, Maja fajne dzieci, i sa wszyscy tacy szczeswliwi a ja? Jestem wrakiem, nie spie po nocach, nie potrafie funkcjonowac. Juz mi jest siebie najzwyczajniej zal...Nie prosze o opinie, nie prosze o rady...Musialam sie wygadac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować