Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prorocze sny

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie, mam pytanie, czy któraś z Was miała kiedykolwiek prorocze sny? Typu coś się przyśniło, w senniku sprawdzamy, a to się stało po x czasie, np za 2 dni. Jestem 21 letnim facetem, w życiu miałem około 4 sny prorocze. Poza dość przypadkowymi, jak np. znalezienie pracy i zmiana poprzedniej po wyczytaniu z sennika, po myślę najbardziej proroczny, który myślę zapamiętam na zawsze. Na wakacjach przyśniły mi się kości, wyjątkowo mocny sen, taki, że aż musiałem wejść w internet i poszukać co oznacza (zaznaczę tutaj, że nie jestem jakimś świrkiem, co co sen prawdza co oznacza). Sen oznaczał śmierć kogoś bliskiego, na drugi dzień zmarła moja ciocia. Rodzina nie wierzyła w owy sen, jednak pokazałem im historię przeglądarki - sennik kości, dzień przed jej śmiercią. Jeśli miałyście takie sny, proszę, opowiedzcie. Pozdrawiam :)

Gość gość
Mialam sen,ze kolezanka urodzila.do terminu porodu zostal miesiac.napisalam jej rano,ze mialam taki sen,a ona odpisala,ze miala wlasnie cesarskie ciecie

Gość gość
dodam tylko jeszcze, że jednym z najciekawszych snów w zyciu miałem około 14 lat temu, byłem jeszcze mały, pamiętam, jak śniło mi się, że wychodzę z łóżka, i stanałem w drzwiach, i zobaczyłem - teraz ani wtedy nie zapamiętałem co, na pewno były to dwa źródła światła, czerwonego. Nagle ogarneło mnie takie przerażenie, że nie mogłem się ruszyć, krzyczeć, choć próbowałem. Dalej niestety nie pamiętam nic. Raczej był to świadomy sen czy jakoś tak, uciekła mi nazwa. Nie wiem w sumie, czy rzeczywiście wyszedłem z tego łóżka podczas lunatykowania, co zdarzało mi się za młodu, czy to był tylko sen.

Gość gość
mialam 8 lat jak mialam swoj pierwszy sen proroczy.oto sen-sni mi sie trup nakryty,tylko reka wystawala,poznalam po zegarku,ze to kolega mojego ojca.potem jakby 2 czesc snu i slowa mojej matki-musimy pomoc Basce,bo zostala sama z 3 synami. po ok.2 tyg.koleha ojca zginal w wypadku,byl zmasakrowany wiec go nawet w trumnie nie otwierali,zegarek byl caly(jak we snie)a moja mama powiedziala-musimy pomoc Basce...... straszny szok dla 8 letniego dziecka...taki sen:O

Gość gość
Też bardzo wierzę w sny .. Mi kiedyś się śniło, że chłopak ze mną zerwie znajomość :) Nic na to nie wskazywało - na drugi dzień spotkanie i ... No właśnie. Po jakimś czasie znów sen...(już zdążyłam o Nim zapomnieć) że jesteśmy razem... Na drugi dzień odezwał się :D Do tej pory nie wiem czy to przypadek...

Gość gosc

Czy ktos ma jakies sny ostatnio na temat wojny?  Mialam dwa ostatnio.  W jednym bylo potwierdzone, ze wybuchnie WW3, a w drugim widzialam jak polnocno-wschodnie Stany pokrywaja sie pylem- jedyne czym moge ten pyl wytlumaczyc to atomowka lub wulkanem np tym w Yellowstone.  Niestety czasowo wydarzyloby sie to w dosyc krotkim czasie czyli w tym lub przyszlym roku.  Czy ktos ma takie sny ostatnio?

Gość czy to realne

duzo osob mialo takie sny

Gość gosc

Wiem, ale pytam osob, ktorych sny sie spelniaja tak jak moje.  

Gość 111

za dużo o tym myślisz  mózg zapamiętuję to i przetwarza na sen 

Gość Damian

Gość gosc

Ja mam bardzo podobnie jak Ty