Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh dziwnny sen

Dziwny sen

Polecane posty

Gość eh dziwnny sen

snilo mi sie, ze wsiadam do auta moich rodzicow i chce nim pojechac a w rzeczywistosci nie mam prawa jazdy ale pojecie o prowadzeniu auta mam. i przed ruszeniem mysle sobie 'ale bedzie jak rozbije to auto' i ruszam ale zamiast jedynki to wlaczal wsteczny i samochod jedzie do tylu i nagle spada jakby do rowu bo byl przed rowem zaparkowany. za chwile jakby juz inny sen. jestem w kosciele sa siostry zakonne od razu wyczuwam ze sa złe. jak sie okazuje i one i ksiadz to zli ludzie i cos tam chodzilo o jakies kradzieze chyba. i nagle ten ksiadz probuje uciekac. wzywam policje. oni jada, ja im macham ze w dobra strone jada, a ten ksiadz po siatce sie wspina zeby uciekac ale doganiaja go i zamykaja w aucie policyjnym a ja szczesliwa odchodze i sie nagle budze. co myslicie? jak to interpretowac?

Gość gość
Nawet w trakcie snu nie potraficie przerwac swojej nagonki na swiety kosciol powszechny!!!!1111111 ;p

mi kilka dni temu śniło się, że mój brat zginął w wypadku, a ja kłóciłem się z jego żoną o to, kto ma dalej prowadzić jego firmę :p

Gość eh dziwnny sen
up

Gość gość
rosnie zaufanie Polakow do policji, a maleje ichnie zaufanie do kk, taka jest interpretacja, elo