Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscowka

od teraz bede fit

Polecane posty

Gość goscowka

witam ktos sie przylaczy ? uprzedzam ze pisze z telefonu i nie mam tu polskich znakow. moj plan to byc calkowicie fit -zdrowo jesc - najdluzsza przerwa miedzy posilkami to 4h -pic duzo wody -codziennie cwiczyc brzuszki - co drugi dzien dluzszy trening -zero smieciowego jedzenia -codziennie robic cos dla swojej urody. mam nadzieje ze ktos sie przylaczy a ja ze swojej strony moge obiecac ze sie nie poddam

mam zamiar zdawac codzienna relacje z moich poczynan ,umieszczac dieteyczne przepisy i przyznawac sie do swoich slabosci ale naprawde bylo by mi razniej z kims

Gość gość
tak a ile dni to potrwa?

Gość gość
pewnie ze 2 - 3 dni

Gość gość
akurat jeśli cie to interesuje to na diecie jestem od połowy września tylko że dopiero teraz zalozylam własny topik .

Gość gość
to bardzo dobre postanowienie, powodzenia. ja niby staram się być fit, nawet wychodzi, bo jestem szczupła i mam zarzeźbione mięśnie, ale problem jest w tym że nie potrafię zdrowo się odżywiać... właśnie zjadłam 2 paski czekolady, no nie mogłam się powstrzymać. a tak to codziennie rano i wieczorem wpierdzielam po 3 kromy chleba, mnóstwoo keczupu, w ogóle nie dietetyczne obiady. moje bycie fit polega na trenowaniu 5 x w tygodniu po 2 godziny, a weekend zazwyczaj jeżdżę na rowerze. ehh, chciałabym jeszcze inaczej jeść... ale tak lubię jedzenie, że ciężko mi sobie czegokolwiek odmówić :(

Gość gość
Skoro od połowy września, to dlaczego w tytule masz "od teraz"?

Gość gość
A szczupły gość wyżej to robi problem z niczego - po prostu jesz normalnie, zwłaszcza przy tak intensywnym treningu nie widzę problemu.

Gość gość
przy takim treningu pewnie mogłabym wyglądać jeszcze lepiej gdybym się inaczej odżywiała. Ale co zrobić, skoro ja na diecie jestem smutna ;) za to treningi dają mi mnóstwo radości :) Dzisiaj pada, więc pójdę chyba tylko na spacer.. Wieczorem trochę pompek, brzuszków, squatów i byle do jutra, do normalnego treningu.

mi wysilek tez daje mnostwo radosci. jesc zdrowiej juz sie nauczylam ale mam jeszcze male grzeszki. a w tytule jest teraz bo teraz zalozylam topik i teraz postanowilam o tym pisac, nie wiem czemu tak sie czepiasz

Gość gość
skoro jesteś tłusta, spasła nic tego nie zmieni żadne postanowienia jestes wieprz:P

Gość gość
a w tytule jest teraz bo teraz zalozylam topik i teraz postanowilam o tym pisac, nie wiem czemu tak sie czepiasz x bujać to my, ale nie nas nie będę się odchudzać z kimś, kto ma wszystkich za idiotów:O

Gość gość
te fit te słownik se kup albo napisz list do mikołaja świętego spaślaku

widac ze szczeniarstwo po kafe sie bawi. nie jestem gruba ttlko dbam o figure i miesnie. slownik to chyba potrzebny jest tobie . IGNOR

wlasnie wrocilam z pracy do domu w pelni zadowolona z siebie , choc w pracy najlatwiej jest mi siebie upilnowac. dzis jadlam -owsianke -kiwi -kalarepe -kubek zupy pomidorowej z pomidorow bez dodatkow kolo 18 jest plan na 4 pierogi z brokulami i kolo 20:39 jogurt naturalny - normalnie bym sobie go darowala ale antybiotyk musze o tej porze polknac i to po jedzeniu dzis tez daruje sobie cwiczenia bo jeszcze przez chorobe nie czuje sie na silach