Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Seaside Grand

co może KOBIETA zaoferować mężczyźnie

Polecane posty

Gościu, czy tego chcesz czy nie kobiety pracują, tego się od nich wymaga. Teraz większość ludzi zarabia grosze, dlatego kobiety MUSZA pracować czy tego chcą czy nie chcą. Wychodzisz w ogóle z domu?

''Wychodzisz w ogóle z domu?'' W przeciwieństwie do ciebie, tak. Jestem meżczyzną i pracuję zawodowo.

Gość gość
Założe się, że jesteś tylko trollem, ale jeśli naprawde mówisz to co myslisz, to jesteś tak ograniczonym, zacofanym fagasem, ze szok :O Na temat ciąży i rodzenia dzieci to się cwelu nei wypowiadaj, byłeś kiedyś, urodziłeś dziecko, wiesz jaki to wysiłek dla organizmu? Nie byłeś i nie urodziłeś, więc morda w kubeł na ten i podobne tematy i siedź cicho. Masz ty mózg w ogóle? Po wypowiedziach stawiam, że twoje IQ wynosi 30 :D

Gość ja TylkoNaChwile
jestes CIOTĄ a nie mężczyzna. durniu

Skoro gadasz takie bzdury, to w to wątpię. W większości zawodów pracują i kobiety i mężczyźni. W większości rodzin i kobieta i płeć brzydka musi pracować, by mieć na mieszkanie, dzieci, żarło... Dlatego się nie ośmieszaj, nieudaczniku.

Gość gość
twoja ciotka to dziw.ka. gadasz z kobieta w ogole ???? no co ty !!!!!!

Gość paulenka
''moja ciotka'' a to już nie mówisz o kobietach - k**wa , s*ka??????? Co za metamorfoza.......

''Skoro gadasz takie bzdury, to w to wątpię. W większości zawodów pracują i kobiety i mężczyźni. '' Przestań p*******ć, pracuję jako elektryk-elektronik utrzymania ruchu w ogromnej fabryce i na klkudziesięciu ludzi zatrudnionych na tym stanowisku nie ma ani jednej kobiety, powtarzam ani jednej! Na linni produkcyjnej gdzie się montuje samochody, kobieta to rzadkość, ewenement na ogromną skale, jest to proporcja jedna kobieta na 100 mężczyzn.

Gość gość
twoja ciotka jest przeciez k***a , suka i dzifffka , czemu z nia rozmawies ??

Gość gość
To tylko subiektywna opinia twojej ciotki ciołku. Poród to ból, którego nie wytrzymałby żaden facet, co ja mówię, żaden facet nie wytrzymałby nawet ból brzucha podczas okresu :D Ciąża i ordzenie dziecka i dochodzenie do siebie po tym wszystkim to JEST katorga, której facet sobie nawet nie moze wyobrazić i nie wypowiadaj się na ten cwelu, no chyba że to przeżyłeś?

Gość gość
odpowiedz czemu gadałes z ciotka - dziffka . odpowiadaj

Gość gość
chce wam się dyskutować z tym gimbusem?

Gość gość
przestancie tu z nim pisac ten idota ma pożywkę z tego. nie piszcie. znudzi mi sie. to ewidentnie jakis wykolejeniec życiowy.

Gość gość
michał3 Po twoich wpisach widać, ŻE PRZEGRAŁEŚ ŻYCIE

Właśnie wygrałem, żadna ździra nie drze mi ryja w domu, mam pełną swobodę i wolność, robie co chce, nikogo nie pytam o zdanie, nikt mnie nie ocenia itd...

Gość gość
pracaowac pracuje, ale tak tylko żeby kiedyś nie zostać na lodzie. a poza tym dre od faceta ile się da. jak frajer daje, to biore.....hahaha i kto jest twoim zdaniem sprytniejszy teraz?

Gość gość
Tym co piszesznie obrażasz kobiet tylko siebie! Pokazałeś jakim małym, rozgoryczonym i nieszczęśiwym człowieczkiem jesteś. Peszek :)

''pracaowac pracuje, ale tak tylko żeby kiedyś nie zostać na lodzie. a poza tym dre od faceta ile się da. jak frajer daje, to biore.....hahaha i kto jest twoim zdaniem sprytniejszy teraz?'' Jesteś suką i o takich d****ach, czyli wszystkich kobietach jest ten temat.

Gość gość
hahaha....jak daja to trza brac i mpzesz mnie nazywać jak chcesz. Ja jestem zadowolona, mój misio tez, ze może dogodzić swojej kobietce i wszyscy sa szczęśliwi.....a ty zgorzknialy fiutku pluj jadem naokolo

Gość paulenka
skoro ciebie takie życie w pełni satysfakcjonuje to bardzo ci gratuluje. Zero miłości, zero szczęścia, za to ogrom samotności. Mam nadzieję że tego pragnąłeś. Jeszcze raz gratuluje, tyle w tym temacie bo szkoda już o tym gadać.........

Gość gość
co sadzisz o genialnych meżczyznach pedofilach, kibolach , ustawkach,rozbojach,pijanych kierowcach bo przecież to są wybitni mężczyzni

Gość gość
Ma racje.baby to zlew na sperme0

Gość gościówaaa
:classic_cool:

Gość Gorąca Zuzia Londyn
Jestem gorąca dla ciapatych i czarnych, smierdzacym pustynnym potem🖐️

Gość gość
to wy jestescie łażące wory ze spermą

Gość gość
t o ty jestes łażący worek ze spermą tzw. Pojemnik ze spermą

Gość gość
tak jest prawda:O

Gość Nasturcja 123
ja nie rozumiem na odwrót, dlaczego kobiety w ogóle sie wiaza z facetami... chyba tylko dlatego, ze marnie zarabiaja, moze tez kobiety gorzej znosza samotnosc, ale mozna przeciez mieszkac z rodzicami... Co do tego ze faceci buduja domy, pracuja w rolnictwie- to jest wszystko kwestia utartych stereotypów, wiele kobiet sie swietnie nadaje na róznych specjalistów i nie sa zatrudniane bo sie przyjeło ze te zawody sa dla mezczyzny. a zakładanie rodziny to jasne ze ogranicza, tylko kobiete jeszcze bardziej, bo wszystko na nia spada