Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Seaside Grand

co może KOBIETA zaoferować mężczyźnie

Polecane posty

Gość gość
A dawca spermy to pies? TO FACET. a sądząc po niektórych którzy mają żony i walą konia, to tylko udowadnia ze kobiety też nie są potrzebne

Gość Dora09
sadze,ze jest odwrotnie - to Ewa podala jabłko Adamowi, wiec to MY dyktujemy warunki :P tańczycie jak zagramy.

Dora09 bez faceta jesteś nikim, funkcjonujesz jak zwierze. Wszystko co cię otacza, i wszystko z czego korzystasz zawdzieczasz meżczyznom. Nawet to, że masz czym sobie czym c*** podetrzeć w czasie okresu...

Gość Dora09
Do michala Samotnosc cie dopadla? stad taka gorycz? kobieta uciekla ? :P krytyka jest na miejscu,gdy jest konstruktywna,inaczej nazywa się zawiscia, co zal doope sciska, ze nie jesteś kobieta ? :D

Gość gość
A swoją drogą to ciekawe kto takich ciulów urodził? Pomijając fakt, że widać tu pochodzenie patologiczne

Nie dopadla mnie samotność, inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą ze sobą. Ty natomiast jakbyś była sama to już dawno by cię szlag trafil,

Gość gość
Musiała jakaś dupodaja takich urodzić, bo na wychowanie takiego to już nie miała czasu, bo następny klient był w kolejce.

Gość Dora09
a skoro nie samotność, to wnioskuje, ze kobieta dala noge :D wiesz, tak a propos ciebie przychodzi mi jedno na myśl, ze czasem lepiej milczeć i sprawiać wrazenie idioty niż odezwac się i rozwiać wszelkie możliwości....Jak widzisz na polu wymiany zdan jako facet tez polegles :P

A potem sie frajerzy dziwia, ze zadna kobieta na swiecie ich nie chce. Tak frajerzy, z takim podejsciem do nas kobiet zgnijecie z frustracji z pourywanymi rekami od trzepania konika.....hahaha

Gość gość
a czy ja, jako idiota też mogę się tu z wami pofrustrować ? :O

Gość gość
Zuzia a d****i są od czego? Zawsze znajdzie się tak zaradna kobieta która da d**y

Każda kobieta jest k***ą. To mężczyzna przyprowadził to sobie do domu, żeby mu prała majtki, gotowała i sprzątała w domu. Do niczego więcej się nie nadajecie. Świat nalezy do na facetów.

To placicie d*****m, mi nic do tego, byle z daleka ode mnie. Jakim trzeba byc nieudacznikiem, zeby musiec placic za sex. No I to skapstwo facetow. Wszyscy byscie latali po burdelach, ale zal wam kasy golodupce. Tez nie mozecie zniesc tego, ze juz nie macie wladzy nad kobietami. Teraz to my wybieramy kogo chcemy wpuscic do lozka a nie tak jak kiedys mialysmy nie odmawiac, czy nam sie podoba czy tez nie. Tak, jestem feministka, ale umiarkowana :)

Gość Dora09
wiesz, masz wokół siebie ludzi podobnych do siebie i to "lustro" Ci się nie podoba, stad ta zgorzknialosc, zawisc i nienawiść do kobiet.Gdybys był prawdziwym facetem, żadna by od ciebie nie uciekla a z takim podejściem do tego "twojego" swiata skazany jesteś na banicje.

Do michal3.......jak tak bardzo nienawidzisz kobiet, to sie z nimi nie zadawaj. Zwiaz sie z jakims milym chlopakiem, nikt ci nie zabrania. Zycze duzo szczescia na nowej drodze zycia. A te zalosne teksty schowaj sobie w d....!

Gość gość
I dlatego do usranej śmierci będziesz robił za lokomotywę, bo żadna kobieta cię nie zechce.

''Teraz to my wybieramy kogo chcemy wpuscic do lozka a nie tak jak kiedys mialysmy nie odmawiac, czy nam sie podoba czy tez nie. '' Teraz to wy macie opinie dziwek, a nie kobiet majacych władze nad mężczyznami..

Gość gość
Nieudaczników nie stać na d****i. A poza tym która nie d****a umie zrobić głębokie gardło? Wiele dzisiejszych facetów może mieć kobiety ale woli d****i, dlaczego? Bo liczy się tylko seks, zero zobowiązań, brak gadania, fochów i brak dziecka które trzeba utrzymywać. Bo niby te normalne kobiety zawsze wpadają

''Gdybys był prawdziwym facetem'' Moje poczucie bycia meżczyzną jest na wysokim poziomie. Mam 28 lat i zrealizowałem wszystkie swoje najwieksze marzenia. Pracuję w tym zawodzie o którym marzyłem gdy miałem poniżej 10 lat, Mam własne mieszkanie, garaże, warsztat, samochody itd...

ale jak narazie najbardziej was boli ta niby opiniami dziwek a nie kobiety. Uczylysmy sie uzywac zycia od najlepszych czyli mezczyzn.....hahaha.....tak cie to boli, ze robimy co chcemy? Tak sobie to tlumaczcie, ze nas uzywacie I takie tam......bez nas nie istnielibyscie. Mamusia tez jest kobieta, tez jej tak nienawidzisz? Koniec kropka.

....I zryty beret. Polski facet zawsze sie ceni na tyle ile ma w portfelu.....hahaha, a I tak zadna cie nie chce!

Gość gość
Dawaj dalej, dowartościuj się jeszcze. Nie rzeczy materialne czynią zakompleksionego chłoptasia facetem. Facetem, albo się jest, albo nie. Ale to ciebie nie dotyczy więc nie warto dyskutować.

Gość Dora09
"Mam własne mieszkanie, garaże, warsztat, samochody itd..." Jednego nie masz : KOBIETY :)

Gość cchujCiWdupe
sfrustrowany pedale - sram na takich

Gość gość
a mnie urodziło drzewo :)

Wlasnie, Dora09 ma racje. Na kobiete cie nie stac siusiumajtku.....I nie pisze tu o kasie......hahahaha Wez sie koles za leczenie, bo masz powazne problemy umyslowe. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia :)

Dora09, to ja mogę mieć w ilości 10 sztuk dziennie, ale żadnej nie pozwole nawet wycierać podłogi w garazu, a co dopiero się do mnie zbliżyć.

Gość gość
mchał, zamknij d**ę. Ty nic pewnie w życiu nie osiągnąłeś, deklu, więc nie jesteś lepszy od tych kobiet. Poza tym obecnie prawie wszystkie kobiety pracują razem z partnerami, zatem nie pitol głupot, bo aż żal się robi. w duupie byłeś i g***o widziałeś. prawiczku. I na 100% nie pracujesz, bo jesteś nieudacznikiem na garnuszku rodziców, więc z czym do ludzi?

Żaden z moich rówieśników z osiedla, szkoły, studiów itd... nie jest na tym etapie życia co ja. Prawie wszyscy mają dziewczyny, żony, dzieci i żaden nie ma takiej komfortowej sytuacji materialnej. Wiec o czym to swiadczy? O tym, że kobieta jest tylko hamulcem w rozwoju mężczyzny.

Gość Dora09
skoro nie pragniesz zbliżenia z kobieta może Jacykow/Pirog w Twoim guście ? Zawsze jesteście przegrani w starciu z kobieta, pokreca ponętnym tyłeczkiem, spojrza gleboko w oczy i już przepadliscie....potem pozostaje zal, ze tak latwo daliście się otumanić ....a twierdzisz, ze kobiety to slaba plec ....otworz oczy !