Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tajemnica rodzinna

Polecane posty

Gość gość

Witam czy macie jakieś pomysły juz sami spotkaliscie sie z jakims dziwnym zachowaniem w rodzinie.Chodzi o to ze mam znajomego alkoholika pije pije pije niszczy całej swojej rodzinie zycie jego zona wielokrotnie narzekała na niego ze nie wytrzyma itp.ale jak przychodzi co do czego to ona i tak go broni..jak to jest ?może chodzi o jego pieniadze...?bo ładnie zarabia,, a moze jest jakas tajenica ktora ich razem trzyma...tylko................jaka.....??prosze o komenty...

Gość gość
pije pije pije niszczy całej swojej rodzinie zycie jego zona wielokrotnie narzekała na niego ze nie wytrzyma itp.ale jak przychodzi co do czego to ona i tak go broni..jak to jest ? XXXXXXXXXXXX każda Polka broni swojego alkoholika!

Gość gość
dlaczego....

Gość gość
dlaczego broni jak to jest przeciez mogłaby miec lepsze zycie to po co z płaczem przylatuje....

Gość gość
bo ona to uwielbia! polski masochizm!

Gość gość
Ja ci odpowiem co to za tajemnica. Ona jest tak samo chora jak on. On nie może żyć bez alkoholu a ona bez niego. Dlatego go broni tłumaczy i tkwi w tym g****e. Jest współuzależniona. Terapia jej potrzebna jak che jeszcze kiedyś żyć normalnie. Ot i cała tajemnica.

Gość gość
a wiecie co ja czasami myśle..ze 2 dziecko nie jest jego i ona sie boi od niego odejśc bo on by jej nie płacił alimentów za 2 tylko za jedno i wtedy by wszystko wyszło na jaw...ma to sens??

Gość gość
nie wymyślaj - weź się lepiej za naukę!

Gość gość
ja nie jestem małolata prosze mnie tu nie obrażać.

Gość gość
macie jeszcze jakie odpowiedzi na moje pytanie...??

Gość gość
u mnie we wsi alkoholik zamordował w X żonę ona tak tkwiła przy nim, pijanego taskała do domu...i ..jej nie ma i po co jej to było?

Gość gość
mało,że zabił, ale nie dobił, tylko cierpiała wszyscy myśleli,że się ocknie a, gdzie tam..zaraz po pogrzebie łaził nawalony, ojszczany i wolny.. żal tej kobiety , co przeszła

Gość flote lotte
to napewno jakas afera ,ona ma dziecko z ufoluden a on zastrzelil Kenedego.

Gość gość
a powiedzcie mi wtracalibyscie sie w to staralibyscie sie pomoc?czy to olać..?ja sie starałam ale dostałam odpłacone ...tym,że ona przy nim na mnie najechała tak ze go broniła żalll szkoda gadac

Ja bym się mogła wtrącić jeśliby chodziło o przemoc (fizyczna/psychiczna) wobec dzieci w takiej rodzinie, ale tylko w takim wypadku... w innym jeśli nie ma dzieci, jest alkoholik i współuzależniona ( w większości to kobiety) to ich problem.. są dorośli.

Gość gość
no własnie problem bo tam sa dzieci ...prrzemocy fizycznej raczej nie ma ale psychiczna napewno ... ale one sa odemnie izolowane da sie to wyczuc