Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOOND

prosze o rade a nie o idiotyczne pisanie

Polecane posty

Gość BOOND

mam problem z moją partnerka jesteśmy już prawie 8 lat i nie ma moja partnerka wogle ochoty na seks tylko raz wel dwa razy w miesiącu robi mi takiego z.......go loda ze szok ale mi to za malo nie wiem jak ja namowic dosexu kiedyś to był sex prawie co noc a teraz wogle go nie ma co mam zrobic moze ktos mi podpowie

Gość gość
szczessciaz ze masz w ogole 2 razy w miesiacu i to z lodem :(

Gość BOOND
mam tylko oda i nic wiecej a ja chce normalnie sexu zabawy itp bo loda 2zy w mc to za mało jak dla faceta

Gość gość
nie jest jej dobrze z tobą,to nie chce

Gość gość
Napisze ci jakie bylu u mnie procedury , zreszta z przyczyn wyzszych nieskuteczne . -masaze olejkami eterycznymi -wino i muzyka - maszaz stop - kwiaty bez powodu i okazji -wakacje w fajnym cieplym kraju i takie widoki ze matka teresa by sie skusila -proby na chybcika -powazna rozmowa -zarzucenie fochem i brak rozmowy pewnie wiele wiele wiecej , ale nic nie odnioslo skutku , krolowa zima i koniec mam nadzieje ze c***odsunalem jakis pomysl , u mnie juz nic nie dziala i pewnie skonczy mi sie cierpliwosc i wszystko szlag trafi . mam staz podobny jak twoj w sumie 7 lat malzenstwa i wczesniej bylismy ze soba4 lata . powodzenia kolego

Gość BOOND
dzieki za porady ale czego ja juz nie prubiwalem chyba w sex schopie jochambinum kupie albo nie wiem co zrobie brak mi pomyslow juz

Gość gość
BOOND Ja jestem bliski jebniecia drzwiami i odejscia w cholere , to moze zadzialac albo rozwiazac problem i zaczac wszystko od nowa

Gość JackXL
Trochę zbyt mało wiem żeby Ci coś poradzić. Wiem jedynie, że jesteście razem osiem lat, ale jaki jest status waszego związku? Jeśli jesteście małżeństwem to masz przegwizdane. Druga wersja to czy jesteście zaręczeni i inna sytuacja jest, jeśli były to zaręczyny oficjalne czy nie. Jest jeszcze jedna możliwość, jak przedstawiłeś swój stosunek do stałego związku i do posiadania dzieci. Pozdrowienia JackXL