Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten kraj mnie zniszczyl

Polecane posty

Gość gość

I chamowaci ludzie w tym kraju. Jestem wrakiem

Gość psychiatra gminny
kraj? skad, w tym kraju jest wspaniale i swietnie, zawsze bylo wszakze pod warunkiem ze nigdy nie usilowales plynac pod prad

Gość gość
to znaczy jaki kraj ?

Gość gość
bo jestes nieudacznik zyciowy

Gość gość
W tym kraju jest korupcja i bezprawie, 20 lat po sadach , strata majatku. Brak petrspektyw.

Gość gość
Juz przyszedl jakis pustak i wyzywa mnie od nieudacznikow, cala Polska

Gość gość
to nie kraj cię zniszczył, tylko twoje myślenie. zmień myślenie, a wiele się zmieni. jeśli jesteś alkoholikiem, to czy będziesz w innym kraju, nic tego nie zmieni. to samo: jeśli nie potrafisz znaleźć sobie pracy, to nigdzie na świecie jej nie znajdziesz bo sposób w jaki o tym myślisz c**przeszkadza. jeśli nie masz obok siebie kogoś kochanego, to też twoja wina bo nikogo nie szukasz, a jak znajdujesz, to zawsze masz o sobie złe zdanie. mam nadzieję, że jasno to wytłumaczone.

Gość gość
Do kolegi wyzej-gowno prawda. Co przyjezdzam do Polski to spotkam sie z chamowatoscia I zawiscia kiedys spacerujac z chlopakiem zaczelismy sie smac z czegos I Ludzie patrzylam sie na nas jakby ktos zbrodnie popelnil, masakra. Tu zeby wtopic sie w tlum trzeba chodzic z kwasna mina.

Gość gość
Masz racje to gowno prawda. Nie da sie zmienic myslenia jak ciagle spotykasz sie z chamstwem i s*******nstwem. Takie porady daja ludzie ktotzy chca szybko umyc raczki i zwalic wine na pokrzywdzonego