Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady83

sex po 30tce

Polecane posty

Gość lady83

jak u Was układa się życie erotyczne po ukończeniu 30 czy coś się zmieniło jeżeli tak to czy na lepsze na gorsze :)

Gość gość
zdecydowanie na gorsze , po prostu zanik . juz od dwoch lat nic. ale to nie kwestia wieku tylko zwiazku . Pami , to ty ?

Gość sylvvii
a ja jestem 3 l po 30stce i zauwazyłam ze mam coraz większą ochotę na seks. kilka razy dziennie o tym myślę, robię to 2-3 razy w tyg niestety ..

Gość gość
Jestem tego samego zdania, że zależy to od związku. Kiedy już naprawdę czuję się dojrzała i nie myślę o miłostkach, tylko chce się kochać dla własnej przyjemności, to zero. Mąż zupełnie tego nie dostrzega. Dba o o mnie nie powiem, ale to było mało. Wiem jestem niewierną suką, bo przespałam się z kolegą z pracy. Ale miałam ochotę na seks i to taki pozbawiony wszelkich zasad moralnych. Wziął mnie w damskiej toalecie naszej firmy. Jak głupia, sama go tam zaciągnęłam.

Gość kocurek3006
Piekne kobietki to Tylko od zwiazku zalezy nic wiecej

Gość gość
Po 30 było niesamowicie:D Po czterdziestce ziemia się trzęsie:D

Gość gość
Ja jestem po trzydziestce i za cholerę nie mogę znaleźć sobie faceta, który mógłby zostać na dłużej. Chyba już brakuje mi tej młodzieńczej namiętnośc***** miesiącu, nudzą mnie i idę do klubu, po nową przygodę. O dziwo, chociaż nie jestem już młoda adoratorów nie brakuje. Kiedyś to ja narzucałam się chłopakom a teraz zupełnie o to nie dbam. Podoba mi się, idę z nim, jak nie spławiam bez żalu. Tak wygląda mój seks po 30tce :)

Gość gość
a skad jestes

Gość gość
stąd :)

Gość gość
Chyba nie chcesz mnie poderwać, bo odnoszę wrażenie że trochę ci stanął. To oczywiście nic złego. Czasami udaję, że nie widzę a w tańcu, że nie czuję, jak mają wzwód. To dla mnie miłe, ale ich bardzo onieśmiela.

Gość gość
Jeśli chodzi o moją stronę intymną, to zależy od faceta. Jeśli wygląda na "agresywnego" kochanka, pozwalam mu przejąć całkowitą inicjatywę i może mnie pieścić jak tylko chce. Gdy jest nieśmiały, wtedy ja przejmuję inicjatywę i sprawiam, że nabiera większej ochoty, by mnie wsiąść po męsku.

Gość gość
niemozliwy - żadna sztuka, jestem zwyczajną 30stą. Dbam o siebie i lubię dobrze wyglądać. Nie robię z siebie jakiej młodej siksy, by podrywać facetów. Jestem sobą, lubię siebie, wiem czego chcę i to wystarczy, by przyciągać do siebie mężczyzn. :)

Gość gość
Ja widać mam, skoro zwróciłam Twoją uwagę. :)

Gość gość
niemozliwy - chcesz pogadać?

Gość gość
haha. Ja też myślę, że się zniechęcisz. Poziom facetów na tym forum jest wprost żenujący.

Gość gość
Dość szybko, zgadłeś. :) Trudno, nie to nie, żegnaj.

Czekaj, nie chodzi o to że nie chce, bo chcę tylko problm lezy gdzie indziej. Napisz na mail widoczny w stopce.

Gość gość
problem polega na tym, że ty tej trzydziestce nie dorastasz do obcasów, o stopach nie wspominając...:)

Gość gość
ok, a ile masz lat?

No i tu jest problem, wystarczy ze napiszę ze mam poniżej 20lat i kobiety już się zniechęcają nawet do zwykłej rozmowy :)

Gość gość
ok, ile masz lat?

Gość gość
nie. Ale napiszę Ci spokojnie, poszukaj sobie młodszej. Tyle

Gość gość
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Te stopki są tak zminiaturyzowane, że nie zwróciłam na to zupełnie uwagi. Oczywiście że napiszę, ale wolałabym się bliżej poznać w miejscu bardziej publicznym. Naprawdę masz 17 lat? Trochę nie chce mi się w to wierzyć.

Gość gość
Ja mam 32 lata, trochę mi niezręcznie pisać do siedemnastolatka. Poza tym, bez obrazy, ale nie interesują mnie chłopcy.